Hvem spillede el exigente?

Indholdsfortegnelse:

Hvem spillede el exigente?
Hvem spillede el exigente?
Anonim

Carlos Montalbán mexicanske skuespiller Carlos Montalban spillede karakterroller på scenen, skærmen og tv-reklamer (han høgede colombiansk kaffe som "El Exigente" eller "den krævende" for mange år).

Hvem var El Exigente?

El Exigente (spillet på tv af Ricardo Montalbalns bror Carlos), kaffesmageren for Savarin, den krævende, var en aristokrat og en gourmet. Selv hans mærke blev opkaldt efter en legendarisk gourmet, Brillat-Savarin. Juan Valdez er kaffebonde, en ydmyg campesino.

Hvad skete der med Savarin-kaffe?

Savarin-kaffe, hvis bønner har holdt den kendte kaffekritiker smilende i næsten et årti, har besluttet at flytte til et andet reklamebureau - Scali. McCabe, Sloves. Faktureringen for dette regionale mærke er ikke rigtig stor, men muligheden for at rejse er fabelagtig.

Er Carlos Montalban relateret til Ricardo Montalban?

Hr. Montalban, bror til skuespilleren Ricardo Montalban, var måske mest kendt for amerikanske tv-seere i 1960'erne og 70'erne som El Exigente i Savarin kaffereklamer. … Montalban spillede en boksers manager i "The Harder They Fall" (1956) og en latinamerikansk diktator i Woody Allens "Bananas" (1971).

Bår Khan et falsk bryst?

Det er blevet diskuteret bredt, at Ricardo Montalbans bryst faktisk var en protese, som han bar under filmen. I direktørenskommentar i specialudgaven DVD, Nicholas Meyer er citeret for at sige, at det i virkeligheden var Montalbans faktiske bryst, og at han var en meget muskuløs mand, der trænede.

Anbefalede: