Hvorfor går du i pink om onsdagen?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor går du i pink om onsdagen?
Hvorfor går du i pink om onsdagen?
Anonim

Om onsdagen bærer vi pink: fans fejrer Mean Girls med stil. … For at fejre jubilæet - og dets kollision med Hump Day - betyder piger (og drenge) rundt om i verden, at de har postet billeder på sociale medier, der viser sig selv pyntet i pink. Selv organisationer som Planned Parenthood deltager.

Hvor kom vi i lyserødt om onsdagen fra?

Det hele stammer fra en scene i filmen, hvor Cady Heron, som spilles af Lindsay Lohan, fortæller sin crush Aaron Samuels datoen, og det var den 3. oktober. Oven i købet gør The Plastics (gruppen af piger, som Cady er lidt tvunget til) det til en regel, at de om onsdagen skal have pink på.

Hvem siger, at vi går i pink om onsdagen?

Denne linje blev t alt af Karen Smith (spillet af Amanda Seyfried) i Mean Girls, instrueret af Mark Waters (2004). Plastics, som er de engang og fremtidige dronninger af Northshore High, har flere regler end Fight Club. Og en af deres vigtigste maksimer er, at ingen anden farve end pink er tilladt på pukkeldagen.

Pigerne går i pink på hvilken ugedag?

På onsdage bærer vi pink. Du kan ikke have en tanktop på to dage i træk. Vi bruger kun jeans eller træningsbukser om fredagen. Du kan kun bære dit hår i hestehale én gang om ugen.

Hvilken dag er på onsdag, vi har pink på?

onsdagHvorfor bruger vi pink den 3. oktober? Mean Girls Day er en dag til at fejre alle de ting, der erendnu at komme. Den 3. oktober vælger Mean Girls-fans pink for at genkende den plastikregel, vi bruger om onsdagen.

Anbefalede: