Synger audrey hepburn i et sjovt ansigt?

Indholdsfortegnelse:

Synger audrey hepburn i et sjovt ansigt?
Synger audrey hepburn i et sjovt ansigt?
Anonim

I "My Fair Lady" fra 1964 blev Hepburns beskedne sangstemme notorisk skiftet ud og dubbet af Marni Nixon. Men i "Funny Face, " sang hun helt selv.

Synger Audrey Hepburn i My Fair Lady?

Det meste af Audrey Hepburnss sang blev eftersynkroniseret af Marni Nixon, på trods af Hepburns lange vokale forberedelse til rollen.

Sang Audrey Hepburn selv i Breakfast at Tiffany's?

Da han og Mancini blev hyret af Paramount til at lave en sang til Breakfast at Tiffany's, tilpassede Mercer hans tekster til Mancinis lakoniske melodi. … Hepburn, der ikke var kendt som sangerinde, fremførte selv sangen og sang sødt, om end sparsomt på nummeret, og fyldte den med romantisk længsel efter et enklere liv.

Hvor gammel var Audrey i Funny Face?

Audrey var 28 ved denne optagelse, og Fred Astaire var 58.

Blev Audrey Hepburn dubbet i Breakfast at Tiffany's?

Moon River - sangen, der næsten ikke nåede det sidste snit af Breakfast at Tiffany's. … Sangen blev gemt, men Hepburns reaktion var overraskende - oprindeligt havde hun ikke engang ønsket at synge. Hun var ikke en sanger, men Mancini skræddersyede melodien til hendes begrænsede vokalområde.

Anbefalede:

Interessante artikler
Kan søofficerer have tatoveringer?
Læs mere

Kan søofficerer have tatoveringer?

Må flådeofficerer have tatoveringer? Yes, den nye flådens tatoveringspolitik giver de samme privilegier til officerer som indrulleret personale. Derfor har flådeofficerer lov til at have tatoveringer, der strækker sig under albuen eller knæet, steder på kroppen, der tidligere var begrænset før den opdaterede politik.

Ældres barolo godt?
Læs mere

Ældres barolo godt?

I henhold til DOCG-reglerne skal Barolo være lagret i mindst 38 måneder, og Barolo Riserva i mindst 62 måneder. Dette skyldes, at Nebbiolo-druer er meget høje i tanniner. En lang ældningsproces er påkrævet for at blødgøre og blødgøre tanninerne og give Barolo mere tid til at udvikle sine fine aromaer.

Bliver du gravid, mens du forebygger?
Læs mere

Bliver du gravid, mens du forebygger?

Du kan blive gravid efter at have taget Depo-Provera®. Du kan blive gravid så snart som 12 til 14 uger efter dit sidste skud. Det kan også tage op til et år eller to at blive gravid efter at have stoppet denne form for prævention. Hvad er chancerne for at blive gravid under forebyggelse?