Sang bumper perfekt?

Indholdsfortegnelse:

Sang bumper perfekt?
Sang bumper perfekt?
Anonim

Bumper Allen er hovedantagonisten i Pitch Perfect og en birolle i Pitch Perfect 2. Han var den arrogante og selvcentrerede leder af The Treblemakers, før han rejste for at være John Mayers back-up sanger.

Hvem synger egentlig i Pitch Perfect?

Det er sandsynligt, at de, der er nysgerrige efter Anna Kendricks sang i "Pitch Perfect" sandsynligvis aldrig har set eller hørt hendes optrædener i andre filmmusicals, såsom "Into the Woods" eller "Trolls". Kendrick sang sammen med nogle bemærkelsesværdige musikalske kunstnere i disse film, inklusive Justin Timberlake og James Corden, alle …

Er kofangeren virkelig på stemmen?

Bumper fremførte "All of Me" af John Legend og imponerede Shelton, som vendte om meget hurtigt. Men da han så Bumper, vendte han sig om? Det er i øvrigt ikke en rigtig ting i selve tv-showet.

Synger Pitch Perfect-besætningen faktisk?

Overraskende nok lærte overtalenterede Pitch Perfect-skuespillere faktisk at synge a cappella i det virkelige liv, og virkelig synge i alle filmene. … Når det er sagt, beskriver ScreenRant, hvordan nogle skuespillere valgte at forudindspille deres rigtige stemmer i et studie til den første Pitch Perfect, i stedet for at synge live på settet.

Hvorfor var bumper og Jesse ikke med i Pitch Perfect 3?

I Pitch Perfect 3 siges det, at han og Beca slog op, og han er gået videre til en ny kæreste som nævnt af Beca. Dekunne ikke klare et langdistanceforhold, da hun bor i New York, efter de var færdige fra Barden University.

Anbefalede: