Hvor meget koster den dyreste tequila?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget koster den dyreste tequila?
Hvor meget koster den dyreste tequila?
Anonim

Den enestående 1,3 liters tequilaflaske, kaldet "The Diamond Sterling", er $3,5 millioner værd værd - det er mere end en million dollars pr. liter. Ifølge Culture Map blev flasken skabt af Tequila Ley. 925, og det er den dyreste flaske, der nogensinde er sat til salg. Hvad gør denne flaske så dyr?

Hvad tequila kostede 2000 USD pr. flaske?

Til en pris på 2.000 USD pr. flaske henvender 1800 Colección sig til luksus-tequila-kenderen. Den Los Angeles-baserede kunstner Gary Baseman 1800 Colección fik til opgave at skabe flasken.

Hvad er en dyr tequila?

Til en anslået 3,5 millioner US dollars Tequila Ley. 925 Diamante er den dyreste tequila i verden. Denne ekstra Anejo flaske er af førsteklasses kvalitet og har været lagret i syv år i tønden. Denne dyreste Tequila blev skabt i Jalisco på Hacienda La Capilla-destilleriet.

Hvor meget koster Zafiro anejo tequila?

Kun 300 Hardy Perfection-flasker blev nogensinde produceret, 60 hver med temaerne luft, jord, ild, vand og lys. Hver flaske koster ca. $7.800.

Hvad er den sjældneste tequila?

Tequila-mærket Código 1530 har udgivet en af de sjældneste og dyreste Tequilaer på markedet, til en pris på 3.300 USD pr. flaske. Den eksklusive 13-års lagrede añejo tequila er Código 1530's første tilbud om at blive lagret på et Cognac-fad.

Anbefalede: