Er a while loop en prætest eller posttest?

Indholdsfortegnelse:

Er a while loop en prætest eller posttest?
Er a while loop en prætest eller posttest?
Anonim

2. En prætest loop tester dens tilstand før hver iteration. En posttest loop tester dens tilstand efter hver iteration. … while loop er en prætest loop og do-while loop er en posttest loop.

Er a while loop en pretest loop?

Flowchart for ovenstående loop

 While-løkken er kendt som en prætest-løkke, fordi den tester det boolske udtryk, før den udfører sætningerne i sin krop.

Hvilken type loop er en while-løkke?

While Loop er en type af loop, der bruges, når du ikke ved præcis, hvor mange gange koden gentages. Det er baseret på en betingelse, så instruktionen i while skal enten være en boolesk værdi (True/False) eller en operator, der returnerer en boolean (,==osv.).

Hvilke er pre-test loops?

DEFINITION: Pre-test loop

En pre-test loop er en, hvor sløjfetilstanden testes, før den går ind i sløjfen. Der er flere populære varianter af pre-test loop. Den mest almindelige af disse er While Loop. Konceptet med en While Loop er næsten det samme som If-sætningen.

Hvad er et post-test loop-eksempel?

Post-Test Loop

Hvis it udfører while-sætningerne, tjekker den betingelsen igen for at afgøre, om sætningerne skal udføres igen. … For dette simple eksempel kunne vi bare have en print-sætning før while-løkken og derefter kontrollere i-værdien i while-tilstanden.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?
Læs mere

Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?

Dette blev kendt som den fotoelektriske effekt, og det ville blive forstået i 1905 af en ung videnskabsmand ved navn Albert Einstein. Einsteins fascination af videnskab begyndte, da han var 4 eller 5, og første gang så et magnetisk kompas. Hvem demonstrerede fotoelektrisk effekt eksperimentelt først?

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?
Læs mere

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?

Patienten i hjernedød annonce har ingen selvbevidsthed. Sådanne patienter kommer aldrig tilbage til det normale liv. De betragtes som levende eller ikke-levende. Er patienter, der ligger i koma, levende eller ikke-levende? En komapatient er fysisk levende, men soci alt, adfærdsmæssigt og ment alt død.

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?
Læs mere

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?

Gowanda er en landsby i det vestlige New York, USA. Det ligger dels i Erie County og dels i Cattaraugus County. Befolkningen var 2.709 ved folketællingen i 2010. Navnet er afledt af et lok alt Seneca-sprog udtryk, der betyder "næsten omgivet af bakker"