Hvornår blev greenport ny grundlagt?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev greenport ny grundlagt?
Hvornår blev greenport ny grundlagt?
Anonim

Højdepunkter fra Greenports historie. Landsbyens navn blev igen ændret til Greenhill og til sidst omdøbt til Greenport, da landsbyen blev indlemmet som en del af Southold Town i 1838. Mellem 1795 og 1859 blev Greenport en stor hvalfangsthavn med fireogtyve hvalfangerskibe, der lavede i alt 103 rejser.

Hvad er den ældste by på Long Island?

I de fleste historier er Southold rapporteret som den første engelske bosættelse på Long Island i den fremtidige New York-stat. Under ledelse af pastor John Youngs sammen med Peter Hallock bestod bosættelsen af familierne til Barnabas Horton, John Budd, John Conklin, John Swazy, William Wells og John Tuthill..

Hvornår blev Southold grundlagt?

Southold, der blev grundlagt i 1640 af puritanere fra New Haven Colony, fejrede sin 350-års fødselsdag i 1990, og byen vil have 375 stearinlys på kagen i 2015. De mange historier om Long Island skrevet i det nittende århundrede fokuserer hovedsageligt på Southolds første hundrede år.

Hvornår blev Mattituck grundlagt?

Mattituck blev bosat i 1662 af engelske kolonister. På deres store jordtilskud græssede de flokke og besætninger og dyrkede majs, hvede, rug og hør.

Hvor gammel er Greenport NY?

Højdepunkter fra Greenports historie

Navnet på landsbyen blev ændret igen til Greenhill og endelig omdøbt til Greenport, da landsbyen blev indlemmet som en del af Southold Town in1838. Mellem 1795 og 1859 blev Greenport en stor hvalfangsthavn med fireogtyve hvalfangerskibe, der lavede i alt 103 rejser.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?
Læs mere

Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?

Dette blev kendt som den fotoelektriske effekt, og det ville blive forstået i 1905 af en ung videnskabsmand ved navn Albert Einstein. Einsteins fascination af videnskab begyndte, da han var 4 eller 5, og første gang så et magnetisk kompas. Hvem demonstrerede fotoelektrisk effekt eksperimentelt først?

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?
Læs mere

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?

Patienten i hjernedød annonce har ingen selvbevidsthed. Sådanne patienter kommer aldrig tilbage til det normale liv. De betragtes som levende eller ikke-levende. Er patienter, der ligger i koma, levende eller ikke-levende? En komapatient er fysisk levende, men soci alt, adfærdsmæssigt og ment alt død.

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?
Læs mere

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?

Gowanda er en landsby i det vestlige New York, USA. Det ligger dels i Erie County og dels i Cattaraugus County. Befolkningen var 2.709 ved folketællingen i 2010. Navnet er afledt af et lok alt Seneca-sprog udtryk, der betyder "næsten omgivet af bakker"