Hvor blev malingen din vogn filmet?

Indholdsfortegnelse:

Hvor blev malingen din vogn filmet?
Hvor blev malingen din vogn filmet?
Anonim

“Paint Your Wagon” med Clint Eastwood, Lee Marvin Lee Marvin. Han gik på Manumit School, en kristen socialistisk kostskole i Pawling, New York, i slutningen af 1930'erne, Peekskill Military Academy i Peekskill New York, og gik senere på St. Leo College Preparatory School, en katolsk skole i St. Leo, Florida efter at være blevet udvist fra flere andre skoler på grund af dårlig opførsel. https://en.wikipedia.org › wiki › Lee_Marvin

Lee Marvin - Wikipedia

og Jean Seberg og blev sat i guldfeberens Californien. Filmen blev optaget på to hovedlokationer - langs East Eagle Creek i Wallowa-bjergene omkring 30 miles nordøst for Baker City og nær Anthony Lakes omkring 55 miles nordvest for byen.

Synger Clint Eastwood faktisk i Paint Your Wagon?

Jean Sebergs sangstemme blev dubbet af Anita Gordon. Clint Eastwood og Lee Marvin sang deres egen.

Hvor var ingen by med navn i Paint Your Wagon?

'No Name City', shanty-byen for goldrush, blev bygget ved East Eagle Creek, oppe i det nordøstlige Oregon, tæt på Baker City, i Wallowa-Whitman National Forest.

Tjente Paint Your Wagon penge?

Set i bakspejlet forsøger Paint Your Wagon at indtage en umulig mellemvej og på en eller anden måde triangulere sit modkulturøjeblik med ældgamle (men i 1968 falmende) genrer af musikalsk og ikonisk western med stort budget. … Paint Your Wagon, med en vægt på næsten tretimer lang, brændte penge gennem hele produktionen.

Var Clint Eastwood og Lee Marvin venner?

"Jeg t alte med flere skuespillere. Lee Marvin var en, og de sagde alle, at de kunne lide ham, så jeg aft alte at møde ham." Så begyndte et af de centrale forhold i Eastwoods karriere: hans venskab og frugtbare kreative partnerskab med instruktør Don Siegel.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor kom ordet komfort fra?
Læs mere

Hvor kom ordet komfort fra?

Verbetet trøste kommer fra det latinske ord comfortare, som betyder "styrke meget." At give trøst er at styrke en andens humør eller fysiske tilstand. Det kan tage lang tid at trøste din mor, efter at hendes kat er forsvundet. Er komfort et egentligt ord?

Skal kokosolie være raffineret eller uraffineret?
Læs mere

Skal kokosolie være raffineret eller uraffineret?

På grund af dens milde smag og høje røgpunkt røgpunkt Røgpunktet, også kaldet forbrændingspunktet, er den temperatur, ved hvilken en olie eller fedt begynder at producere en kontinuerlig blålig røg, der bliver tydeligt synlig, afhængig af specifikke og definerede forhold.

Udløber ukrudtsmiddel?
Læs mere

Udløber ukrudtsmiddel?

Svar: Insekticider og herbicider har ingen udløbsdato. Næsten alle insekticider og herbicider er lavet til at holde i årevis på hylden. De fleste vil holde i mindst 5 år, så længe du holder låget tæt på og holder det væk fra direkte sollys og områder med høj varme.