Hvem er baal veer?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er baal veer?
Hvem er baal veer?
Anonim

Baal Veer er en indisk fantasy-tv-serie. Den havde premiere den 8. oktober 2012 på SAB TV og har Dev Joshi i hovedrollen. Den er produceret af Optimystix Entertainment med manuskript af Rohit Malhotra. Showet blev sendt i 1111 afsnit og udgik i luften den 4. november 2016.

Hvem er Baalveer i det virkelige liv?

Dev Joshis navn har været synonymt med Baalveer. Barneskuespilleren, der er kendt for at spille rollen som Baalveer i børnefantasy-shows, Baalveer og Baalveer Returns, har været en del af showet i 9 år nu.

Er Baalveer en rigtig historie?

Baalveer Returns er en fiktiv fantasy-serie af SAB TV, som startede på SAB TV-kanal fra 10. september 2019. Dette show er anden sæson af showet Baalveer, som sendes på samme kanal. Det forrige Baalveer-show blev kørt indtil 1111 afsnit.

Hvem er skurken i Baal Veer vender tilbage?

Amit Lohia for at komme ind som den nye skurk i SAB TV's Baalveer Returns. MUMBAI: Skuespilleren Amit Lohia, der har været en del af shows som Chandragupt Mourya, Nimki Mukhiya, Porus, Kullfi Kumarr Bajewala og mange flere, er blevet optaget til SAB TV's populære fantasy-baserede show Baalveer Returns.

Hvad er historien om Baal Veers tilbagevenden?

Den nye Baalveer er en meget drilsk ti-årig dreng ved navn Vivaan. Snart finder Baalveer og afslører sin virkelighed til Vivaan og tager ham med til Veer Lok, hvor han bliver gjort til 'Junior Baalveer'. Både denBaalveers og medlemmerne af Veer Lok krydser alle forhindringer og bekæmper Timnasa og besejrer hende hver gang.

Anbefalede: