Hvad skete der med coruscant efter afsnit 3?

Indholdsfortegnelse:

Hvad skete der med coruscant efter afsnit 3?
Hvad skete der med coruscant efter afsnit 3?
Anonim

Selv om planeten i en periode faldt under Sith-besættelsen, befriede Republic-styrker i sidste ende Coruscant med hjælp fra Jedi-ridderne. Deres sejr var så afgørende til det punkt, hvor Sith'erne næsten var uddøde, og erstattede en tidsalder med mørke og strid med det demokratiske styre i den moderne Galaktiske Republik.

Hvad skete der med Coruscant efter imperiets fald?

Nå, vi ved i Legends, at Coruscant blev imperiets hovedstad og placeringen af det kejserlige palads. … Coruscant holdt også det galaktiske senat, ligesom det gjorde under republikkens æra. Også mange optøjer og protester brød ud på planeten efter ødelæggelsen af Alderaan.

Hvad skete der med Jedi-templet efter afsnit 3?

Efter den mislykkede Jedi-konklave i Katarr, blev templet forladt, da de resterende Jedi-riddere gik i skjul, da Darth Nihilus og Darth Sion begyndte den første Jedi-udrensning. … Jedi og Sith kæmper om kontrol i den kostbare Store Galaktiske Krig, da Jedi-templet bliver raseret under plyndringen af Coruscant.

Er Coruscant i Return of the Jedi?

Coruscant (/ˈkɒrəsɑːnt/) er en ecumenopolis-planet i det fiktive Star Wars-univers. Det dukkede først op på skærmen i 1997 Special Edition af Return of the Jedi, men blev først afbildet og nævnt ved navn i Timothy Zahns 1991-roman Heir to the Empire. … Planeten fik kodenavnet Triple Zero under klonkrigene.

Ødelagde starkiller Coruscant?

Blev Coruscant ødelagt? Planeterne, der blev ødelagt, var Hosian-systemet, som på det tidspunkt var hovedstaden i Den Nye Republik, ikke Coruscant. Den Nye Republik flyttede hovedstaden for at tage afstand fra imperiet. Tak.

Anbefalede:

Interessante artikler
Do ut des meaning?
Læs mere

Do ut des meaning?

Do ut des dō ūt dās. “jeg giver for at du kan give.”(1) I romersk ret, en ugyldig kontrakt, hvor den ene parts præstation opfylder … Generelle links til dette værk. Forord. Kvitteringer. Hvad betyder sætningen do ut des? : en kommutativ kontrakt, hvorved noget gives, så noget kan modtages til gengæld.

Har Australien nogensinde haft en cyklon?
Læs mere

Har Australien nogensinde haft en cyklon?

Cyclone Joan, 1975: en af de mest intense tropiske cykloner nogensinde, der har ramt Australien, denne gang på den nordvestlige kyst. Det beskadigede bygninger i den afsidesliggende by Port Headland og også jernbaner. Hvor mange cykloner har Australien haft?

Hvad betyder eng?
Læs mere

Hvad betyder eng?

Engelsk er et vestgermansk sprog i den indoeuropæiske sprogfamilie, som oprindeligt blev t alt af indbyggerne i det tidlige middelalderlige England. Det er opkaldt efter anglerne, et af de gamle germanske folk, der migrerede til det område i Storbritannien, der senere tog deres navn, England.