Hvornår skal man plante tithonia-frø?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår skal man plante tithonia-frø?
Hvornår skal man plante tithonia-frø?
Anonim

Dræk tithonia fra frø, enten plantet direkte i haven ved sidste frostdato eller startet indendørs 6-8 uger før den gennemsnitlige sidste dato for frost for tidligere opblomstringer. Så lavt, som der kræves lys til spiring.

Hvordan starter du tithonia-frø?

Tithonia (mexicansk solsikke) - nøgledyrkningsinformation

SÅNING: Direkte frø (anbefales) - Efter sidste frost. Sås, når jordtemperaturen er 70-85°F (21-29°C). Dæk kun frø, da lys er påkrævet for at spire. Transplantation - Så 6 uger før sidste frost.

Kommer mexicanske solsikker tilbage hvert år?

Denne etårige vokser bedst i et sted med fuld sol og tåler let varme og tørkeforhold. Plant frø af mexicanske solsikkeplanter i jorden om foråret, når faren for frost er forbi. … De røde, gule og orange blomster er rigelige, når du udfører den nødvendige mexicanske solsikkepleje.

Hvor lang tid tager det for tithonia-frø at spire?

Bedst sås udendørs efter al fare for frost er forbi om foråret. Frø kan også sås indendørs 6-8 uger før sidste frost ved en temperatur på 65-80° Forvent spiring om 5-10 dage.

Er det for sent at plante tithonia-frø?

Svar: 1. juli er ikke for sent. Dine frø vil spire, og planterne vil vokse. De vil bare blomstre senere end norm alt. Hvis tithonia norm alt blomstrer i juli i dit område, ville jeg forvente, at de sent såede frø ville blomstre iaugust.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er keglesnit hårde?
Læs mere

Er keglesnit hårde?

Faktisk er CONIC SECTION ikke hårdt, hvis du reviderer det regelmæssigt, vil det være et nemt og scorende kapitel for dig i JEE MAINS såvel som JEE ADVANCE. Er keglesnit vigtige for JEE? Koordinatgeometri har en enorm vægt i JEEs matematikpensum, og keglesnit er et vigtigt emne i JEE-koordinat geometri.

Hvordan fungerer afbøjningsåg?
Læs mere

Hvordan fungerer afbøjningsåg?

Et afbøjningsåg er en slags magnetisk linse, der bruges i katodestrålerør til at scanne elektronstrålen både lodret og vandret over hele skærmen. … Ved justere styrken af strålestrømmen, kan lysstyrken af lyset produceret af fosforen på skærmen varieres.

Hvor mange rodinger er der?
Læs mere

Hvor mange rodinger er der?

Der er otte Rodings-landsbyer, den største gruppe i landet, der bærer et fælles navn. De stammer fra den saksiske invasion i det sjette århundrede, da en Hrotha og hans stamme, Hrodingas, sejlede op ad Themsen og langs dens biflod for at søge et nyt hjem.