Blev Malaysia ramt af tsunamien?

Indholdsfortegnelse:

Blev Malaysia ramt af tsunamien?
Blev Malaysia ramt af tsunamien?
Anonim

Malaysia blev ramt af jordskælvet og tsunamien i Det Indiske Ocean i 2004 den 26. december 2004. … Da epicentret var på Sumatras vestkyst, beskyttede øen stort set landet mod den værste tsunami.

Hvornår ramte tsunamien på 2. juledag Malaysia?

Jordskælvet og tsunamien i Det Indiske Ocean i 2004 (også kendt som Boxing Day-tsunamien og, af det videnskabelige samfund, Sumatra-Andaman-jordskælvet) fandt sted ved 07:58:53 i lokal tid (UTC) +7) den 26. december med et epicenter ud for vestkysten af det nordlige Sumatra, Indonesien.

Hvilket land blev værst ramt af tsunamien i 2004?

Et kraftigt undersøisk jordskælv, der ramte ud for Sumatra-øens kyst, Indonesia, satte i gang tsunamien i Det Indiske Ocean i 2004, også kendt som tsunamien for jul eller anden juledag, i søndags morgen den 26. december 2004.

Hvilke lande ramte tsunamien i 2004?

Etten (18) lande omkring Det Indiske Ocean fik skader fra tsunamien. De berørte lande var Indonesien, Thailand, Indien, Sri-Lanka, Malaysia, Myanmar, Bangladesh, Maldiverne, Réunion Island (fransk), Seychellerne, Madagaskar, Mauritius, Somalia, Tanzania, Kenya, Oman, Sydafrika og Australien.

Hvornår var den sidste tsunami i verden?

Tsunami af 22. januar 2017 (Bougainville, P. N. G.) Tsunami den 17. december 2016 (New Britain, P. N. G.)

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor er gutermann-tråden lavet?
Læs mere

Hvor er gutermann-tråden lavet?

Gütermann-tråde er lavet i Germany! Er Gütermann-tråd lavet i Tyskland? Gutermann-tråd, som oprindelse i Tyskland, har den rigtige tråd til quiltning, broderi, syning og meget mere. Uanset om du syr i hånden eller maskine, har Gutermann tråd den perfekte tråd til dig.

Er Falklandsøerne britiske?
Læs mere

Er Falklandsøerne britiske?

Falklandsøerne, også kaldet Malvinas-øerne eller spanske Islas Malvinas, internt Det Forenede Kongeriges selvstyrende oversøiske territorium i det sydlige Atlanterhav. Det ligger omkring 300 miles (480 km) nordøst for Sydamerikas sydspids og en tilsvarende afstand øst for Magellan-strædet.

Beholdt geoff-kapper undulater?
Læs mere

Beholdt geoff-kapper undulater?

Hans far holdt undulater i familiens hjem i Lincolnshire, tæt på hvor Capes stadig bor. Capes junior fik sine første fugle i en alder af 19, da han var en ny politimand. … Han har nu over 200 fugle, og så han har ikke meget plads i skuret til hans 27 stenramme at bevæge sig omkring.