Gik glip af en opløsning?

Indholdsfortegnelse:

Gik glip af en opløsning?
Gik glip af en opløsning?
Anonim

Miss A var en sydkoreansk pigegruppe dannet af JYP Entertainment. Gruppen debuterede i juli 2010 med singlen "Bad Girl Good Girl" som en kvartet bestående af Fei, Jia, Min og Suzy.

Hvorfor blev Miss A opløst?

Efter afslutningen af Colors-kampagner blev Miss A inaktiv på ubestemt tid. I maj 2016 forlod Jia gruppen; ifølge ledelsen havde de øvrige medlemmer på det tidspunkt fokus på soloaktiviteter. … Den 27. december 2017 bekræftede JYP Entertainment, at gruppen var opløst.

Hvad skete der med Jia Miss A?

I 2010 blev Jia valgt som medlem af gruppen Miss A. … Jias sidste album med Miss A was Colors, udgivet den 30. marts 2015. Hun forlod Miss A og JYP Entertainment i maj 2016 efter at have besluttet ikke at forny sin kontrakt med virksomheden.

Hvilke kpop-grupper opløses i 2020?

Debuterer og opløses i 2020

  • Aespa.
  • BAE173.
  • Blackswan.
  • B. O. Y.
  • Botopass.
  • BtoB 4U.
  • Cignatur.
  • Cravity.

Hvilken Kpop-gruppe vil opløse 2021?

1) IZONE . IZONE debuterede den 29. oktober 2018 med deres EP "ColorIz" og hovedsinglen "La Vie en Rose." De blev opløst den 29. april 2021 efter udløbet af deres kontrakt.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor kom ordet komfort fra?
Læs mere

Hvor kom ordet komfort fra?

Verbetet trøste kommer fra det latinske ord comfortare, som betyder "styrke meget." At give trøst er at styrke en andens humør eller fysiske tilstand. Det kan tage lang tid at trøste din mor, efter at hendes kat er forsvundet. Er komfort et egentligt ord?

Skal kokosolie være raffineret eller uraffineret?
Læs mere

Skal kokosolie være raffineret eller uraffineret?

På grund af dens milde smag og høje røgpunkt røgpunkt Røgpunktet, også kaldet forbrændingspunktet, er den temperatur, ved hvilken en olie eller fedt begynder at producere en kontinuerlig blålig røg, der bliver tydeligt synlig, afhængig af specifikke og definerede forhold.

Udløber ukrudtsmiddel?
Læs mere

Udløber ukrudtsmiddel?

Svar: Insekticider og herbicider har ingen udløbsdato. Næsten alle insekticider og herbicider er lavet til at holde i årevis på hylden. De fleste vil holde i mindst 5 år, så længe du holder låget tæt på og holder det væk fra direkte sollys og områder med høj varme.