Hvilket af følgende er et eksempel på finanspolitik?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket af følgende er et eksempel på finanspolitik?
Hvilket af følgende er et eksempel på finanspolitik?
Anonim

Hvilket af følgende er et eksempel på en offentlig finanspolitik? … Finanspolitik involverer ændringer i skatter eller udgifter (statsbudgettet) for at nå økonomiske mål. Ændring af selskabsskattesatsen ville være et eksempel på finanspolitik.

Hvilket er et eksempel på en finanspolitik?

De to store eksempler på ekspansiv finanspolitik er skattelettelser og øgede offentlige udgifter. Begge disse politikker har til formål at øge den samlede efterspørgsel, samtidig med at de bidrager til underskud eller trækker ned på budgetoverskud.

Er stimulus et eksempel på finanspolitik?

Fiscal stimulus henviser på den anden side til handlinger truffet af regeringen. Eksempler på finanspolitiske stimulanser omfatter øgning af beskæftigelsen i den offentlige sektor, investering i ny infrastruktur og ydelse af statstilskud til industrier og enkeltpersoner.

Hvad er finanspolitikken?

Finanspolitik er brugen af offentlige udgifter og beskatning til at påvirke økonomien. Regeringer bruger typisk finanspolitik til at fremme stærk og bæredygtig vækst og reducere fattigdom.

Hvilket af følgende beskriver en finanspolitik?

Finanspolitik er midlet, hvorved en regering justerer sine udgiftsniveauer og skattesatser for at overvåge og påvirke en nations økonomi. Det er søsterstrategien til pengepolitikken, hvorigennem en centralbank påvirker en nations pengemængde.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.