Hvad chokerer en pool?

Indholdsfortegnelse:

Hvad chokerer en pool?
Hvad chokerer en pool?
Anonim

"chokerende" refererer til processen med tilsætning af klor eller ikke-klor poolkemikalier til vandet for at hæve niveauet for "frit klor". Målet er at hæve dette niveau til et punkt, hvor forurenende stoffer som alger, kloraminer og bakterier ødelægges. … Det frie klorniveau i din pool måler nul.

Er klor og stød det samme?

1) Hvad er forskellen mellem klor og stød? … Klor er et sanitizer, og (medmindre du bruger Baquacil-produkter) er nødvendigt for at opretholde en klar og sund pool. Stød er klor, i en høj dosis, beregnet til at chokere din pool og hurtigt hæve klorniveauet.

Hvad gør Shocking a pool?

Udtrykket "chokerende" refererer til processen med at tilsætte klor eller ikke-klorkemikalier til din pool for at hæve niveauet "frit klor" til et punkt, hvor forurener som f.eks. alger, kombineret klor (også kendt som kloraminer) og bakterier ødelægges.

Er det nødvendigt at chokere en pulje?

Hvor ofte har du brug for at chokere en pool? Hver pool er anderledes, og pools behøver ikke at blive chokerede, medmindre de skal chokeres – for at fjerne bakterier, alger, kloraminer eller andre forurenende stoffer eller for at hjælpe med at rense grumset poolvand eller et andet vandproblem.

Hvor længe skal du vente med at svømme, efter du har chokeret en pool?

Efter at have chokeret din pool

Det er sikkert at svømme, når dine klorniveauer er omkring 5 ppmeller efter 24 timer.

Anbefalede:

Interessante artikler
Er brugt kaffegrums godt for planter?
Læs mere

Er brugt kaffegrums godt for planter?

For at bruge kaffegrums som gødning, skal du blot drysse dem på jorden omkring dine planter. Resumé Kaffegrums er en god gødning, fordi den indeholder flere vigtige næringsstoffer, der er nødvendige for plantevækst. De kan også hjælpe med at tiltrække orme og mindske koncentrationen af tungmetaller i jorden.

Hvornår er pantosæsonen?
Læs mere

Hvornår er pantosæsonen?

Pantomimer finder sted omkring juleperioden og er næsten altid baseret på kendte børnehistorier som Peter Pan, Aladdin, Askepot, Tornerose osv. Pantomimes opføres ikke kun i de bedste teatre i landet, men også i landsbyhuse i hele Storbritannien.

Er grog Yodas søn?
Læs mere

Er grog Yodas søn?

Favreau har præciseret, at Grogu ikke er en yngre version af Yoda selv, men har afvist at kommentere, om han er i familie med Yoda eller på anden måde forbundet med ham. Er Grog relateret til Yoda? Han er biologisk relateret til Yoda eller Yaddle .