På et platonisk forhold?

Indholdsfortegnelse:

På et platonisk forhold?
På et platonisk forhold?
Anonim

Et platonisk forhold er et, hvor folk deler et tæt bånd, men ikke har et seksuelt forhold. … Det modsatte af et platonisk forhold er et seksuelt eller romantisk forhold. Mens udtrykket nogle gange menes kun at gælde for venner af det modsatte køn, kan det også gælde for venskaber af samme køn.

Har platoniske forhold?

Folk, der er i platoniske forhold kan dele et meget tæt bånd, men der er ingen fysisk eller seksuel tiltrækning mellem dem. Forholdet kan være dybt og intenst og kan danne nogle af livets længste og bedste forhold.

Hvad er et eksempel på et platonisk forhold?

Definitionen af platonisk er et forhold, der kun er et venskab og ikke involverer seksuel aktivitet. Et eksempel på platonisk er den type venskab, der deles af en mand og en kvinde, der er gift med andre mennesker. … De er gode venner, men deres forhold er strengt taget platonisk.

Er platonisk forhold godt?

Ja. Platonisk venskab er muligt og kan være meget gavnligt. Definitionen af platonisk er et intimt, tæt venskab uden sex. Norm alt bruges udtrykket 'platonisk venskab' til at tale om et venskab mellem medlemmer af det modsatte køn, men det kan også bruges til at tale om venskaber af samme køn.

Kan intimitet være platonisk?

Et platonisk forhold er et uden romantik, men det er stadig kærligt, loy alt, respektfuldt ogærlig. Platoniske forhold kan involvere intimitet som sex, så længe følelser af lidenskab er fraværende. En risiko ved seksuelle platoniske forhold er, at én person bliver forelsket, men det er ikke gengældt.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.