Har jo frost fået et barn?

Indholdsfortegnelse:

Har jo frost fået et barn?
Har jo frost fået et barn?
Anonim

Supernanny Jo Frost har dog afsløret, at folk altid er chokerede over at opdage, at hun ikke har sine egne børn. Den 50-årige, der har været lykkeligt gift med Darrin Jackson siden 2011, fort alte WHO Magazine: 'Folk går ud fra, at jeg har børn, eller spørger mig, hvornår jeg skal have dem'.

Er Jo Frost en mor?

Verdens mest berømte barnepige er stadig ikke selv mor, men hun har overvejet det gennem årene. I et interview med Daily Mail sagde den dengang 41-årige, at hun stadig ikke følte et tikkende biologisk ur. "Det er noget, der kan være der i fremtiden," sagde Frost dengang.

Hvordan mødte Jo Frost sin mand?

Tilfældigvis mødte de to faktisk gennem Supernanny, da Darrin arbejdede som produktionskoordinator for det. Jo og Darrin var venner i et stykke tid, før deres forhold blev romantisk. I marts 2013 åbnede Jo op om sit forhold for første gang til The Daily Mail. Jeg er så glad for ham.

Er Jo Frost relateret til Nick Frost?

TIL At fortælleren af Supernanny er Nick Frost, stjerne i Hot Fuzz, Spaced, Paul osv. Ingen relation til showstjernen Jo Frost.

Lager Jo Frost stadig Supernanny?

Efter ni år uden luft er den globale forældreekspert Jo Frost tilbage til endnu en serie af Supernanny, denne gang på en tur over dammen til USA. Frost – som har over 30 års erfaring med forældreekspertise – vilhjælpe forældre ved slutningen af deres tøjring med at få deres husstande i tip topform.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.