Har underslægt et flertal?

Indholdsfortegnelse:

Har underslægt et flertal?
Har underslægt et flertal?
Anonim

I biologi er en underslægt (flertal: subgenera ) en taksonomisk rangordning taksonomisk rangorden Der er syv taksonomiske hovedrækker: rige, filum eller division, klasse, orden, familie, slægt, art. Derudover er domæne (foreslået af Carl Woese) nu meget brugt som en grundlæggende rang, selvom det ikke er nævnt i nogen af nomenklaturkoderne, og er et synonym for dominion (lat. https://en.wikipedia.org › wiki › Taxonomic_rank

Taxonomisk rangering - Wikipedia

direkte under slægten.

Hvordan skriver man en underslægt?

Navnet på en underslægt, når det er inkluderet i navnet på en art, er placeret i parentes sammen med forkortelsen undergen. mellem det generiske navn og det specifikke epitet. Når det er inkluderet, skal citatet indsættes før lukning af parentesen. Eksempel: Bacillus (undergen.

Er underslægt det samme som arter?

Teknisk set er en art en population eller grupper af populationer, der potentielt kan blande sig frit inden for og indbyrdes. … Underarter er på den anden side undergrupper inden for en art, der har forskellige træk og er defineret af videnskabsmænd.

Hvad mener du med taksonomi?

Taxonomy er videnskaben om at navngive, beskrive og klassificere organismer og omfatter alle planter, dyr og mikroorganismer i verden.

Hvem er taksonomiens fader?

I dag er det 290-året for fødslen af Carolus Linnaeus,Svensk botanisk taksonom, som var den første person til at formulere og følge et ensartet system til at definere og navngive verdens planter og dyr.

Anbefalede:

Interessante artikler
For flydende mosaikmodel?
Læs mere

For flydende mosaikmodel?

Væskemosaikmodellen forklarer forskellige observationer vedrørende strukturen af funktionelle cellemembraner. Ifølge denne biologiske model er der et lipid-dobbeltlag, hvori proteinmolekyler er indlejret. Lipid-dobbeltlaget giver fluiditet og elasticitet til membranen.

Blev der fundet mosaikker i det byzantinske imperium?
Læs mere

Blev der fundet mosaikker i det byzantinske imperium?

Byzantinske mosaikker er mosaikker fremstillet fra det 4. til 15. århundrede i og under indflydelse af det byzantinske imperium. Mosaikker var nogle af de mest populære og historisk betydningsfulde kunstformer produceret i imperiet, og de studeres stadig indgående af kunsthistorikere.

Inde for at stramme op?
Læs mere

Inde for at stramme op?

: at blive mere streng eller effektiv eller for at gøre (noget) mere streng eller effektiv Sikkerheden omkring bygningen er blevet strammet op for nylig. De skærpede sikkerheden omkring bygningen. Er det strammet eller strammet? for at blive strammere eller for at få noget til at blive strammere, fastere eller mindre let at flytte: