Vil brian være i fast and furious 9?

Indholdsfortegnelse:

Vil brian være i fast and furious 9?
Vil brian være i fast and furious 9?
Anonim

Brian O'Conner ses ikke i "F9", men karakterens fravær er forklaret. Derudover indeholder filmen to respektfulde nik til Brian nær filmens slutning.

Hvem skal spille Brian O'Conner i hurtig 9?

Fast and Furious 9: Late stjernen Paul Walkers karakter Brian O'Conner vender tilbage i en gribende F9-scene.

Kommer Brian tilbage i hurtig 10?

Justin Lin har for nylig afsløret, at Paul Walkers karakter tilbage i Fast & Furious 10 og 11 er en reel mulighed. Dette kan lade sig gøre ved hjælp af CGI. "Det er klart, at Paul og hans karakter Brian er sjælen og hjertet i, hvordan vi har bevæget os fremad. At bringe ham tilbage er noget, jeg tænker på hver dag.

Lever Brian stadig i Fast and Furious?

At holde afdøde Paul Walkers minde i live er ikke kun en metaforisk ting i Fast & Furious-serien, da hans karakter, Brian O'Conner, faktisk er i live. Skønt skuespilleren døde under optagelserne af Furious 7 fra 2015, endte den film med, at Brian kørte ind i solnedgangen.

Hvad skete der med Brian O'Conner i hurtig 7?

Brian O'Conner var mærkbart savnet ved grillen i 8. omgang - skuespilleren bag O'Conner, Paul Walker, døde tragisk i et Porsche Carrera GT-styrt under optagelserne af Furious 7, og med hjælp fra hans brødre (og CGI) fuldførte de filmen.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?
Læs mere

Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?

Dette blev kendt som den fotoelektriske effekt, og det ville blive forstået i 1905 af en ung videnskabsmand ved navn Albert Einstein. Einsteins fascination af videnskab begyndte, da han var 4 eller 5, og første gang så et magnetisk kompas. Hvem demonstrerede fotoelektrisk effekt eksperimentelt først?

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?
Læs mere

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?

Patienten i hjernedød annonce har ingen selvbevidsthed. Sådanne patienter kommer aldrig tilbage til det normale liv. De betragtes som levende eller ikke-levende. Er patienter, der ligger i koma, levende eller ikke-levende? En komapatient er fysisk levende, men soci alt, adfærdsmæssigt og ment alt død.

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?
Læs mere

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?

Gowanda er en landsby i det vestlige New York, USA. Det ligger dels i Erie County og dels i Cattaraugus County. Befolkningen var 2.709 ved folketællingen i 2010. Navnet er afledt af et lok alt Seneca-sprog udtryk, der betyder "næsten omgivet af bakker"