Har las ventanas en badestrand?

Indholdsfortegnelse:

Har las ventanas en badestrand?
Har las ventanas en badestrand?
Anonim

Chileno Bay Resort & Residences ligger på Cabos eneste badestrand. (Mængden af farverige, eksotisk udseende fisk et par strøg fra kysten er svimlende.) Og som hotelgæst har du mulighed for at snorkle (hvilket vi varmt anbefaler), paddleboard og surfe uden omkostninger.

Kan du svømme i havet ved Las Ventanas?

Nej, stranden kan ikke svømmes. Dette er tilfældet med de fleste Cabo-resorts bortset fra O&O Palmilla og et af de nye spillesteder (kan ikke huske navnet.)

Hvilken strand i Cabo kan svømmes?

I Cabo San Lucas ligger den fantastiske Playa Medano, den længste badestrand i Los Cabos. Der er masser at lave på Medano Beach, hvilket gør den enormt populær blandt både lokale og turister. Hvis du ønsker at opsuge noget høj energi, er dette et fantastisk sted at være.

Kan du svømme i havet ved Esperanza Cabo?

Tak for din interesse i at besøge Esperanza. Vores strand har smukke omgivelser, men kan ikke svømmes. Vi har en smuk infinity-pool med udsigt over havet samt en solterrasse og poolhytter på stranden, perfekt til at slappe af, mens du nyder vores karakteristiske Cabo green margarita.

Hvilke hoteller i Cabo Kan du svømme på stranden?

13 bedst bedømte strandferiesteder i Cabo San Lucas

  1. Grand Solmar på Rancho San Lucas. …
  2. Waldorf Astoria Los Cabos Pedregal. …
  3. Grand Velas Los Cabos. …
  4. Esperanza - Auberge Resort. …
  5. Montage Los Cabos. …
  6. Grand Solmar Lands End Resort & Spa. …
  7. Le Blanc Spa Resort Los Cabos. …
  8. Las Ventanas al Paraiso, A Rosewood Resort.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.