Har escuela en accent?

Indholdsfortegnelse:

Har escuela en accent?
Har escuela en accent?
Anonim

Ordet escuela er oxytone, fordi den toniske stavelse er den næstsidste stavelse. Den har ikke en grafisk accent, fordi den er paroxytone og ender på 'n', 's' eller vokal.

Hvordan ved du, om et spansk ord har brug for en accent?

På spansk angiver et accenttegn over en vokal i et ord, at vokalen er understreget. Stavelsen, hvor den understregede vokal hører hjemme, er den understregede stavelse. For at afgøre, om et ord har brug for accenttegn eller ej, skal man se, hvilken stavelse der er den understregede.

Har du en accent på spansk?

Det har en skrevet accent på u'et, og det er et enkelt ord. Den direkte engelske oversættelse is you (ental uformel).

Har Biblioteca et accenttegn?

Bemærk, at konjunktionerne como, cuando og donde, i modsætning til spørgsmålsord, ikke har accenter. el tiene ojos cafeer. … la biblioteca. … Accenttegnene i Mohawk-eksemplerne i (2) og (3) ovenfor angiver understregede stavelser.

Har nuestro en accent?

Pronominerne él, ella og Ud. … Bemærk, at subjektspronomenet tú har en accent og betyder "dig". Det besiddende adjektive tu har ingen accent og betyder "din". Der er fire former for nuestro og vuestro, fordi de ender på ‐ o og derfor skal ændres for at matche antallet og køn af de navneord, de ændrer.

Anbefalede:

Interessante artikler
Indeholder zygoter gener?
Læs mere

Indeholder zygoter gener?

Zygoten er udrustet med gener fra to forældre, og derfor er den diploid (bærer to sæt kromosomer). … Zygoten indeholder alle de væsentlige faktorer for udvikling, men de eksisterer udelukkende som et kodet sæt instruktioner lokaliseret i kromosomernes gener.

Hvor skal man bruge vokssmelter?
Læs mere

Hvor skal man bruge vokssmelter?

Vokssmelter er meget nemme at bruge. Du skal blot tage din vokssmelte og placere en eller mere i din varmeovn eller melter. Tænd derefter dit fyrfadslys, eller tænd din varmevarmer, hvis den er elektrisk. Hvad kan jeg bruge brugte vokssmelter til?

Kan fundi-kort hæve kontanter?
Læs mere

Kan fundi-kort hæve kontanter?

Du vil være i stand til at hæve kontanter hos Pick n Pay og Shoprite/Checkers landsdækkende. Denne kontanthævning træder i kraft den 1. juni 2018. … Fundi aftaler med Shoprite/Checkers for at gøre det muligt for studerende at købe busbillet (Translux, Intercape og/eller Greyhound) med deres måltidslomme.