Vil echelon-cykel oprette forbindelse til peloton-appen?

Indholdsfortegnelse:

Vil echelon-cykel oprette forbindelse til peloton-appen?
Vil echelon-cykel oprette forbindelse til peloton-appen?
Anonim

Nej, denne cykel fungerer ikke direkte med peloton-appen, sensorer og det hele. … Du skal stadig bruge appen til echelon (gratis), bare log dine ture som en freestyle-tur, og alle dine statistikker kommer op via Bluetooth, og så kan du få peloton-appen og følge deres klasser, hvis du foretrækker det.

Kan du bruge Peloton-appen med Echelon-cyklen?

Den app, du absolut skal have, er qdomyoszwift (eller QZ for kort). Dette vil forbinde din Echelon-cykel til Peloton-appen, så du kan se både din kadence og din puls på den faktiske Peloton-skærm - i dette tilfælde min iPad-skærm.

Hvilke apps fungerer med Echelon-cykel?

Echelon er ikke kompatibel med eksterne apps, så du bliver nødt til at bruge en separat skærm til at overvåge din kadence, hvis du vil bruge Peloton eller Zswifts digitale app og vægte er ikke inkluderet. Hvis du er åben for at holde dig til én klasse streamingtjeneste, er The MYX dit bedste bud.

Kan du se Netflix på Echelon-cykel?

Du kan desværre ikke. Du kan købe en af de andre Echelon-modeller (EX3, EX3S) og tilslutte din egen tablet og på den måde kunne bruge Netflix. 2 af 2 fandt dette nyttigt.

Kan jeg bruge min Echelon-cykel uden et abonnement?

I modsætning til andre cykler kan du købe cyklen uden at forpligte dig til et års abonnement på onlineklasserne. Dine kørestatistikker og andre oplysninger vil dog ikke blive gemt. … Detcyklen skal være forbundet til Echelon Fit-appen og Bluetooth for at modstanden kan registreres.

Anbefalede: