Er Keith Jarrett gået på pension?

Indholdsfortegnelse:

Er Keith Jarrett gået på pension?
Er Keith Jarrett gået på pension?
Anonim

Nu 75, Jarrett trak sig tilbage fra offentlig optræden i 2018. Han har optaget alt, og ECM vil have en forlegenhed af rigdomme at vælge imellem i de kommende år.

Optræder Keith Jarrett stadig?

Der har ikke været nogen officiel opdatering i de to år siden. Men i denne måned brød hr. Jarrett, 75, tavsheden og sagde tydeligt, hvad der skete med ham: et slagtilfælde i slutningen af februar 2018, efterfulgt af endnu et i maj. Det er usandsynligt, at han nogensinde vil optræde offentligt igen.

Hvem er Keith Jarrett gift med?

Han er en kristen videnskabsmand. I 1964 giftede Jarrett sig med Margot Erney, en high school-kæreste fra Emmaus, som Jarrett havde genoptaget i Boston. Parret havde to sønner, Gabriel og Noah, men blev skilt i 1979. Han og hans anden kone Rose Anne (født Colavito) blev skilt i 2010 efter et 30-årigt ægteskab.

Hvilken slags klaver spillede Keith Jarrett?

Keith Jarrett - Steinway & Sons. "Jeg har spillet Steinways siden min barndom. Jeg kan ikke huske det første, jeg spillede, selvom det i årenes løb gik op for mig, at kun et Steinway-klaver ville have den form for konsistens, der ville tillade mig at forme mit arbejde igennem det."

Hvad er det bedst sælgende solo-klaveralbum nogensinde?

The Köln Concert er en koncertoptagelse af solo klaverimprovisationer fremført af pianisten Keith Jarrett i Operahuset i Köln den 24. januar 1975. Dobbelt-vinylalbummet fortsatte at blivedet bedst sælgende soloalbum i jazzhistorien og det bedst sælgende klaveralbum nogensinde.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvorfor blev protesen lavet?
Læs mere

Hvorfor blev protesen lavet?

Århundreder senere fik et enormt antal tab i den amerikanske borgerkrig efterspørgslen efter kunstige lemmer til at skyde i vejret. Mange veteraner henvendte sig til at designe deres egne proteser som et svar på de begrænsede muligheder for lemmerne, der tilbydes.

Kan kultur beskrives?
Læs mere

Kan kultur beskrives?

Kultur er mønstrene for indlært og delt adfærd og overbevisninger hos en bestemt social, etnisk eller aldersgruppe. Det kan også beskrives som den komplekse helhed af kollektive menneskelige overbevisninger med et struktureret civilisationsstadium, der kan være specifikt for en nation eller en tidsperiode.

Vil caterpillar lave lastbilmotorer igen?
Læs mere

Vil caterpillar lave lastbilmotorer igen?

Caterpillar sagde, at det ville holde op med at modtage ordrer på nye lastbiler, men vil fortsætte med at servicere sine lastbiler på vejen gennem sine forhandlere. … Caterpillars tilbagetog fra lastbilmarkedet er virksomhedens anden på omkring seks år.