Hvorfor er min navle formet mærkelig?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er min navle formet mærkelig?
Hvorfor er min navle formet mærkelig?
Anonim

Fordi en navle i bund og grund er et svagt punkt i maven, kan det ekstra pres medføre, at en "innie"-navle bliver en "outie". Denne forekomst vender dog norm alt tilbage, efter at en kvinde har født. Nogle kvinder bemærker, at deres navle ændrer form efter graviditet.

Hvordan kan jeg fikse min navleform?

Navleplastik er en procedure, der ændrer udseendet af din navle. Det blev oprindeligt brugt til at behandle navlebrok hos spædbørn. I de senere år er det blevet en populær kosmetisk operation. Målet med navleplastik er at give navlen en mere lodret form i stedet for en vandret.

Hvorfor har min navle en mærkelig form?

Fordi en navle i bund og grund er et svagt punkt i maven, kan det ekstra tryk få en "innie"-navle til at blive en "outie". Denne forekomst vender dog norm alt tilbage, efter at en kvinde har født. Nogle kvinder bemærker, at deres navle ændrer form efter graviditet.

Kan du ændre formen på din navle?

Kirurgi på navlen alene udføres norm alt på dem, der har tabt sig meget eller er utilfredse med deres navle. Når det udføres som en del af en maveplastik-procedure, kan størrelsen, formen og placeringen ændres, mens den overordnede mavevæg styrkes.

Hvad er den mest attraktive navleform?

Ifølge en undersøgelse ved University ofMissouri, små, T-formede maveknapper er de mest attraktive. Forskere viste billeder af indes, outies og navler i alle former og størrelser til en gruppe mænd og kvinder, som vurderede dem på en skala fra 1 til 10 fra mindst til mest attraktive.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvorfor bliver min hakea gul?
Læs mere

Hvorfor bliver min hakea gul?

Jern, fosfor eller pH For meget fosfor i jorden vil forgifte mange indfødte. Hovedsymptomet er alvorlig gulfarvning af bladene. Hvis jorden mangler jern, bliver bladene også gule; og hvis pH-værdien er forkert, er planten muligvis ikke i stand til at optage næringsstoffer fra jorden og vil derfor se gul ud.

Hvor kommer ordet pikelet fra?
Læs mere

Hvor kommer ordet pikelet fra?

Ifølge Merriam-Webster stammer oprindelsen af ordet pikelet fra det walisiske bara pyglyd eller pitchy bread, som var et mørkt, klæbrigt brød. Ordet spredte sig nordpå til England og blev anglikaniseret til pikelet. Hvorfor kaldes crumpets Pikelets?

Kommer private universiteter under ugc?
Læs mere

Kommer private universiteter under ugc?

Private universiteter i Indien er reguleret under UGC (Etablissement and Maintenance of Standards in Private Universities) Regulations, 2003. Er privat universitet omfattet af UGC? Section 12 (B) i UGC Act af 1956 giver også UGC ret til at "