Hvem arbejder biceps og triceps sammen?

Indholdsfortegnelse:

Hvem arbejder biceps og triceps sammen?
Hvem arbejder biceps og triceps sammen?
Anonim

For eksempel arbejder biceps- og tricepsmusklerne sammen for at give du mulighed for at bøje og rette din albue. Når du ønsker at bøje albuen, trækker din biceps-muskel sig sammen (Figur nedenfor), og samtidig slapper triceps-musklen af. Biceps er bøjeren, og triceps er ekstensoren af dit albueledde.

Kan vi arbejde på biceps og triceps sammen?

Det er fint at arbejde med triceps og biceps på samme dag. Biceps og triceps er begge placeret i overarmen, selvom de er placeret i forskellige områder. Fordi de tilhører forskellige muskelgrupper: en posterior og en anterior, kan du træne biceps og triceps samme dag.

Hvilken muskel trækker sig sammen, når armen rettes ud?

Det er triceps brachii-musklen, der trækker sig sammen, mens man retter armen ud.

Hvorfor biceps-muskel alene Kan du ikke få armen til at rette sig ud?

Svar: Når din biceps-muskel i din overarm trækker sig sammen, trækker den din underarm ind mod din skulder. Men når den slapper af, kan dine biceps ikke skubbe din arm tilbage ud. For at gøre dette trækker din tricepsmuskel på undersiden af din overarm sig sammen og retter din arm ud.

Hvilken muskel slapper af, når armen er bøjet, og når armen er rettet ud?

Et par muskler, der arbejder sammen på denne måde, kaldes antagonistiske muskler. For at rette armen trækker triceps sig sammen og bicepsslapper af.

Anbefalede: