Sov fire og tris sammen?

Indholdsfortegnelse:

Sov fire og tris sammen?
Sov fire og tris sammen?
Anonim

Tris har en skade i sin skulder, fordi hun blev skudt i den forrige bog. … Tris og Four har ikke sex før Allegiant. Tris og Four har sex.

Bliver Tris og fire sammen i filmene?

Tris går for at redde fire, der er fanget i Chicago

Fire tager til Chicago, hvor han bliver fanget og arresteret, mens Tris bliver i byen. Filmens finale starter for alvor, da Tris sammen med Christina og Caleb indser, at Four har ret og går for at redde ham.

Går Tris og Four fra hinanden i Allegiant?

Tris og Tobias går fra hinanden og bliver helt vilde over, hvor meget de elsker hinanden. … Tris overlever mirakuløst dødsserumet og modsat-af-mirakuløst dør, da David skyder hende, mens hun slipper hukommelsesserumet løs. Så hovedpersonen er død, og mindet om alle i Bureauet er udslettet.

Hvordan reagerer Tobias på Tris' død?

Tobias er "bange for [sin] betydelige evne til at dræbe" (23.62), og han er ikke sikker på præcis, hvad han vil med denne vanvittige styrke. Han ønsker ikke at være revolutionær som Tris: "Jeg er ikke sikker på, at jeg vil tilbyde mig selv for at […] løse menneskehedens problemer." (2,23).

Hvor meget ældre er fire end Tris?

I Veronica Roth's Divergent er Four 18 år gammel, da han møder 16-årige Tris. Theo James, der spiller kærlighedsinteressen i min film, er 28, i bogen er hans karakter 18, men ifilm, vi laver ham omkring 24/25.

Anbefalede: