Hvor er sindsro baseret?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er sindsro baseret?
Hvor er sindsro baseret?
Anonim

Serenity blev filmet på øen Mauritius, der blev fordoblet som den fiktive Plymouth Island. Den lille nation i Det Indiske Ocean i Østafrika forsøger at promovere sig selv som en filmdestination med et generøst filmskatte-incitamentsprogram for at tiltrække internationale produktioner.

Hvor er filmen Serenity baseret?

Desværre forsvandt denne stribe kvalitetsprojekter til sidst, selvom 2019's dårligt modtagne Serenity er noget af en guilty pleasure, hvor filmen fakturerer sig selv som en erotisk thriller, der foregår på den fiktive Plymouth Island.

Er der en rigtig Plymouth-ø?

Plymouth er en spøgelsesby og de jure-hovedstad for øen Montserrat, et oversøisk territorium i Det Forenede Kongerige beliggende i Leeward Island-kæden i De Små Antiller, West Indien.

Er Serenity et rigtigt sted?

Er Serenity en rigtig by? Sweet Magnolias-fans kan blive overrasket over at høre, at Serenity, South Carolina ikke eksisterer, og faktisk blev showet optaget i en helt anden tilstand.

Er der en by, der hedder Serenity i South Carolina?

Den fiktive by Serenity i South Carolina kom faktisk til live i Georgia. … Showet blev primært optaget i den virkelige verden byen Covington, Georgia. Charmerende Covington ligger mindre end en time øst for Atlanta og er et populært optagelsessted.

Anbefalede:

Interessante artikler
Ville kristen stewart vende tilbage til tusmørket?
Læs mere

Ville kristen stewart vende tilbage til tusmørket?

Kristen Stewart har i mellemtiden også udtrykt sin uinteresse i at være en del af filmen, dog ikke på helt samme måde som sin medskuespiller. I 2018 fort alte hun sarkastisk til ET Canada: "Åh ja, selvfølgelig. Ja, absolut. Vil Twilight nogensinde vende tilbage?

Behøver vernier-caliper kalibrering?
Læs mere

Behøver vernier-caliper kalibrering?

Vernier-calipre er en form for meget nøjagtig måleenhed, der måler til en tusindedel af en tomme afstanden mellem to symmetriske sider, der er modsat hinanden på et objekt. … For at sikre præcision af målingerne er det vigtigt, at caliprene vedligeholdes ved at kalibrere dem regelmæssigt og omhyggeligt.

Hvad er katalytisk krakning?
Læs mere

Hvad er katalytisk krakning?

Væskekatalytisk krakning er en af de vigtigste konverteringsprocesser, der bruges i olieraffinaderier. Det bruges i vid udstrækning til at omdanne carbonhydridfraktioner med højt kogepunkt og høj molekylvægt af råolie til mere værdifuld benzin, olefiniske gasser og andre produkter.