Er postordren blevet indløst?

Indholdsfortegnelse:

Er postordren blevet indløst?
Er postordren blevet indløst?
Anonim

Ring til USPS på (866) 974-2733 for at kontrollere betalingsstatus. Det automatiserede system vil spørge, om du er kunde eller medarbejder. Angiv "Kunde". Den vil så spørge, hvad den kan hjælpe dig med. Angiv "Money Order Inquiry", og indtast postanvisningens serienummer ved hjælp af telefonens tastatur.

Hvordan kontrollerer du, om en postanvisning er blevet indløst?

Kunder, der ønsker at finde ud af, om en postanvisning er blevet indløst, kan gå online til USPS.com for at tjekke status. De bliver nødt til at indtaste postanvisningens serienummer, postnummer og det udstedte beløb - alt sammen trykt på postanvisningskvitteringen - for at få næsten re altidsstatusoplysninger.

Hvordan kan jeg spore en postanvisning?

En anden gratis og hurtig måde at spore din postanvisning på er via telefon. Ring til USPS på 1-866-974-2733. Vælg indstillingen "Kunde", derefter "Forespørgsel om postanvisning", og indtast serienummeret.

Hvor lang tid tager det, før en postanvisning er klaret?

En postanvisning skal indbetales før kl. 22.00 lokal tid hos en kasserer i en filial eller i en pengeautomat for at tælle for den pågældende hverdag. Midlerne ville være tilgængelige for udbetalinger næste hverdag og til at betale checks og køb, der overføres til din konto næste nat.

Er en postanvisning det samme som en postanvisning?

En postordre købes direkte fra et nation alt postsystem, såsom USAPostal Service eller postkontoret i Det Forenede Kongerige. Derimod produceres en pengeordre af en uafhængig finansiel tjenesteudbyder og kan købes i et vilkårligt antal detailforretninger, herunder supermarkeder eller apoteker.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.