Kan skoler stofteste elever?

Indholdsfortegnelse:

Kan skoler stofteste elever?
Kan skoler stofteste elever?
Anonim

I de fleste tilfælde yes. I 2002 bekræftede den amerikanske højesteret lovligheden af tilfældige studerendes stoftest for studerende, der er involveret i konkurrerende fritidsaktiviteter, som ikke kun omfatter atletik, men glee club, cheerleading og en lang række andre skole-sponsorerede sysler.

Er stoftest i skoler lovligt?

For eksempel oplyser New South Wales Department of Education, at rektorer for offentlige skoler skal sikre, at eleverne ikke bliver stoftestet (dette inkluderer udåndingstest) i skolen og under skoleaktiviteter såsom udflugter og skoleformelle.

Har skoler brug for forældres samtykke til narkotikatest?

Samtykke er altid påkrævet for at udføre en stoftest på en elev eller et medlem af personalet på en skole. Hvis du ønsker at teste elever, skal du først indhente deres samtykke og også deres forældres samtykke. Begge kan nægte, og dette bør dokumenteres.

Hvad sker der, hvis du nægter en stoftest i skolen?

Men hvis en studerende ikke fejler en tilfældig stoftest, kan nogle konsekvenser omfatte suspension fra et sportshold eller mistet chancen for at deltage i andre fritidsaktiviteter. En studerende kan også stå over for juridiske problemer.

Hvilken sag gjorde det muligt for skoler at teste elever?

I 2002, med en margen på 5 til 4, tillod den amerikanske højesteret, i Board of Education of Pottawatomie v. Earls, offentlige skoledistrikter at teste narkotikastuderende, der deltager i konkurrencedygtige, fritidsaktiviteter.

Anbefalede: