Var et tidligt regnearksprogram til personlige computere?

Indholdsfortegnelse:

Var et tidligt regnearksprogram til personlige computere?
Var et tidligt regnearksprogram til personlige computere?
Anonim

VisiCalc (for "synlig lommeregner") var det første regnearkscomputerprogram til personlige computere, oprindeligt udgivet til Apple II af VisiCorp i 1979.

Hvad var det første regnearkscomputerprogram til personlige computere?

Det første regnearksprogram var VisiCalc, skrevet til Apple II-computeren i 1979. Efter mange brugeres opfattelse var det den applikation, der mest levende viste nytten af personlig computere til små virksomheder - i nogle tilfælde forvandler et 20-timers bogholderi om ugen til et par minutters dataindtastning.…

Hvad var den originale regnearkssoftware?

VisiCalc (1979) var det første elektroniske regneark på en mikrocomputer, og det hjalp med at gøre Apple II-computeren til et populært og meget brugt system. Lotus 1-2-3 var det førende regneark, da DOS var det dominerende styresystem.

Hvad var regnearkssoftwaren før Excel?

Mange glemmer måske også, at Microsoft introducerede et regnearksprogram før Excel. Dette var Multiplan, som det introducerede som en konkurrent til VisiCalc på CP/M-platformen i 1982.

Hvad var navnet på det første elektroniske regneark?

Ved at oprette VisiCalc, det første elektroniske regneark, var det præcis, hvad de gjorde. Bricklin og Frankston arbejdede om natten, fordi computertid var billigere om natten. De tænkte på det som et "visueltlommeregner" og derfor gav de den navnet VisiCalc.

Anbefalede:

Interessante artikler
Når nogen er fristende?
Læs mere

Når nogen er fristende?

Tantalizing er at få nogen interesseret eller begejstret, især når du får nogen ophidset på en drillende måde over noget, han eller hun ikke kan få. Når du laver et lækkert måltid til nogen og præsenterer det på bordet, er dette et eksempel på at friste personen med mad.

Blev haders tilbagetrækning aflyst?
Læs mere

Blev haders tilbagetrækning aflyst?

' Aflyst efter to sæsoner på Netflix. Den mærkelige komedie om livet af YouTube-karakteren Miranda Sings kommer ikke tilbage før endnu en sæson. Vil der være en Haters Back Off sæson 3? Haters Back Off sæson 3. udgivelsesdato og afsnitsliste.

Hvad er en bedre oplader eller udfordrer?
Læs mere

Hvad er en bedre oplader eller udfordrer?

Opladeren er en mere familievenlig bil på grund af dens firedørs opsætning, og Challengeren tilbyder margin alt bedre ydeevne. Frem for alt er begge respektable hyldester til deres muskelbilrødder. Hvad er bedre Charger eller Challenger?