Hvem var den 42. præsident?

Indholdsfortegnelse:

Hvem var den 42. præsident?
Hvem var den 42. præsident?
Anonim

Bill Clinton er en amerikansk politiker fra Arkansas, der fungerede som USA's 42. præsident (1993-2001). Han tiltrådte i slutningen af den kolde krig og var den første babyboomergenerations præsident.

Er Bill Clinton i familie med George Clinton?

George Clinton har ingen kendt relation til den 42. præsident, Bill Clinton, der tog sin stedfars efternavn som barn.

Hvor gammel var Monica Lewinsky, da hun var sammen med Clinton?

En politisk sexskandale, der involverede USA's præsident Bill Clinton og den 22-årige praktikant i Det Hvide Hus Monica Lewinsky fandt sted i 1998. Deres seksuelle forhold varede mellem 1995 og 1997.

Hvilken præsident døde den yngste?

John F. Kennedy, myrdet i en alder af 46 år, 177 dage, var landets kortestlevende præsident; den yngste, der døde af naturlige årsager, var James K. Polk, som døde af kolera i en alder af 53 år, 225 dage.

Hvem var den første amerikanske præsident?

Den 30. april 1789 aflagde George Washington, stående på balkonen i Federal Hall på Wall Street i New York, sin embedsed som USA's første præsident stater.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?
Læs mere

Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?

Dette blev kendt som den fotoelektriske effekt, og det ville blive forstået i 1905 af en ung videnskabsmand ved navn Albert Einstein. Einsteins fascination af videnskab begyndte, da han var 4 eller 5, og første gang så et magnetisk kompas. Hvem demonstrerede fotoelektrisk effekt eksperimentelt først?

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?
Læs mere

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?

Patienten i hjernedød annonce har ingen selvbevidsthed. Sådanne patienter kommer aldrig tilbage til det normale liv. De betragtes som levende eller ikke-levende. Er patienter, der ligger i koma, levende eller ikke-levende? En komapatient er fysisk levende, men soci alt, adfærdsmæssigt og ment alt død.

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?
Læs mere

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?

Gowanda er en landsby i det vestlige New York, USA. Det ligger dels i Erie County og dels i Cattaraugus County. Befolkningen var 2.709 ved folketællingen i 2010. Navnet er afledt af et lok alt Seneca-sprog udtryk, der betyder "næsten omgivet af bakker"