Har du brug for primer til pvc-cement?

Indholdsfortegnelse:

Har du brug for primer til pvc-cement?
Har du brug for primer til pvc-cement?
Anonim

Norm alt kræver PVC-opgaver omkring halvdelen af mængden af primer, som de gør cement. Kort sagt, primer er din ven. Det er måske ikke helt nødvendigt på alle opgaver, men vi anbefaler, at du tager alle de forholdsregler, der er tilgængelige for at sikre, at dine samlinger er lækagefri og så stærke som muligt.

Kan du cementere PVC uden primer?

Ifølge producenten kræver en klasse påføring af primer, såsom universalcement, almindelig klar PVC-cement og mediumgrå PVC-cement. Den anden klasse kræver ikke påføring af primer, såsom Hot Medium Blue Lava PVC-cement og Rain-R-Shine® Medium Blue PVC-cement.

Har du brug for rengøringsmiddel og primer til PVC?

PVC-renser bruges til at fjerne fedt, snavs og olie fra PVC-overflader, hvilket gør dem rene. … Mens PVC-rensemidler bruges til at rense PVC-overflader, bruges PVC-primer til at forbinde røret og fittings sikkert. Hvis der bruges et PVC-rensemiddel, skal PVC-primeren stadig bruges.

Hvad kan jeg erstatte PVC-primer?

Nogle blikkenslagere, der håber at tage en mere overkommelig vej, hævder, at acetone kan bruges som et alternativ til PVC-primer. Acetone er trods alt en af hovedingredienserne i primervæske.

Kan jeg bruge sprit i stedet for PVC-primer?

Yes det er sandt. men den klare pvc primer gør underværker. Men jeg vil anbefale at bruge primeren over sprit. De laver også enlilla primer.

Anbefalede:

Interessante artikler
Indeholder zygoter gener?
Læs mere

Indeholder zygoter gener?

Zygoten er udrustet med gener fra to forældre, og derfor er den diploid (bærer to sæt kromosomer). … Zygoten indeholder alle de væsentlige faktorer for udvikling, men de eksisterer udelukkende som et kodet sæt instruktioner lokaliseret i kromosomernes gener.

Hvor skal man bruge vokssmelter?
Læs mere

Hvor skal man bruge vokssmelter?

Vokssmelter er meget nemme at bruge. Du skal blot tage din vokssmelte og placere en eller mere i din varmeovn eller melter. Tænd derefter dit fyrfadslys, eller tænd din varmevarmer, hvis den er elektrisk. Hvad kan jeg bruge brugte vokssmelter til?

Kan fundi-kort hæve kontanter?
Læs mere

Kan fundi-kort hæve kontanter?

Du vil være i stand til at hæve kontanter hos Pick n Pay og Shoprite/Checkers landsdækkende. Denne kontanthævning træder i kraft den 1. juni 2018. … Fundi aftaler med Shoprite/Checkers for at gøre det muligt for studerende at købe busbillet (Translux, Intercape og/eller Greyhound) med deres måltidslomme.