Kræver gwinnett county emissionstest?

Indholdsfortegnelse:

Kræver gwinnett county emissionstest?
Kræver gwinnett county emissionstest?
Anonim

Køretøjsemissionstest er påkrævet årligt i de 13 metroområder i Atlanta i Georgia (Cherokee, Clayton, Cobb, Coweta, DeKalb, Douglas, Fayette, Forsyth, Fulton, Gwinnett, Henry, Paulding og Rockdale County), for at bilister kan fuldføre deres køretøjsregistrering.

Hvilke amter i GA kræver ikke emissioner?

Køretøjer fra de tre seneste modelår er undtaget fra emissionstest.

Hvilke amter i Georgia kræver emissionstests?

  • Cherokee County.
  • Clayton County.
  • Cobb County.
  • Coweta County.
  • DeKalb County.
  • Douglas County.
  • Fayette County.
  • Forsyth County.

Hvilke biler er fritaget for emissioner i GA?

For registrering i 2021 er de tre seneste modelår undtaget fra emissionstestning, som omfatter biler fra 2019 eller nyere modelår. Køretøjer 25 modelår gamle eller ældre er undtaget. For registrering i 2021 inkluderer dette modelår 1996 eller ældre.

Hvilket år har biler brug for emissioner i Gwinnett County?

Emissionstest. For 2021-registreringer skal alle 1997 til 2018 modelår benzindrevne biler eller lette lastbiler (op til 8.500 lbs) have en gyldig Georgia-emissionsinspektion. Et emissionseftersyn skal gennemføres inden indsendelse af en køretøjsfornyelse for at modtage en registreringmærkat.

Går Georgien afkald på emissioner?

Georgia EPD Frafalder krav til inspektion af køretøjsemissioner på grund af systemafbrydelse. Den 30. marts 2021 erfarede Georgia Environmental Protection Division (EPD) om et udbredt systemafbrydelse, der påvirker transmissionen af information til og fra køretøjsemissionsinspektionsstationer i Georgia.

Anbefalede:

Interessante artikler
Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?
Læs mere

Siger forfatningen, at protester skal være fredelige?

LOV. retten til at protestere er beskyttet af både den amerikanske forfatning og Texas-forfatningen. Den første ændring af den amerikanske forfatning siger, at "Kongressen skal ikke lave nogen lov … der forkorter ytringsfriheden eller pressefriheden;

Kæmper fredelig betta?
Læs mere

Kæmper fredelig betta?

Denne fisk, kendt som den "siamesiske kampfisk", har fået sit navn på grund af hannernes voldsomme territoriale adfærd; de vil duellere enhver fisk, der er i deres rum – især hvis det er en hankøn Betta. Kampen kan være så intens, at den nogle gange resulterer i, at en af fiskene dør.

Hvem udtaler surikat-reklame?
Læs mere

Hvem udtaler surikat-reklame?

Som stemmekunstner er Greenall bedst kendt for at give udtryk for hr. Aleksandr Orlov og Sergi i Compare the Meerkat-reklamekampagnen for comparethemarket.com sammen med Captain Barnacles i The Octonauts. Hvem har Sergejs stemme? Simon Greenall er stemmen til Sergei i Compare the Market.