En sætning på åbenbart?

Indholdsfortegnelse:

En sætning på åbenbart?
En sætning på åbenbart?
Anonim

Evidently sætningseksempler Han havde åbenbart besluttet sig for at hænge lidt længere tilbage. Næste morgen var hun meget føjelig, men havde åbenbart hjemve. Han havde aldrig hørt om "tale-handsker"; men jeg forklarede, at hun havde set en handske, hvorpå alfabetet var trykt, og hun troede åbenbart, at de kunne købes.

Hvad er en i en sætning?

One er et engelsksproget, kønsneutr alt, ubestemt stedord, der betyder omtrent "en person". Med henblik på verboverenskomst er det et tredjepersons ental pronomen, selvom det nogle gange vises med første- eller andenpersonsreference. Det kaldes nogle gange et upersonligt pronomen.

Hvad er et eksempel på en enkelt sætning?

Eksempel på en enkelt sætning. At blive beruset af et enkelt glas vin; Jeg har oplevet denne fornøjelse, når jeg har drukket de esoteriske doktriners spiritus. Et enkelt ord kommer til at tænke på.

Hvad menes der med åbenbart?

: på en måde, der kan let ses eller bemærkes: på en tydelig måde. -bruges til at beskrive noget, der ser ud til at være sandt baseret på, hvad der er kendt.

Hvordan bruger du en efter en i en sætning?

Du kan bruge én efter én til at indikere, at folk gør ting, eller at tingene sker i rækkefølge, ikke alle på samme tid. Vi gik ind i lokalet én efter én. Et efter et brød husene i flammer.

Anbefalede: