Hvem laver elevon-ure?

Indholdsfortegnelse:

Hvem laver elevon-ure?
Hvem laver elevon-ure?
Anonim

Elevon er et af 16 urmærker, der er registreret hos Resultco Inc. i West Bloomfield, Michigan. Denne virksomhed blev stiftet i 2010 og beskæftiger cirka 20 medarbejdere. Resultco blev også indlemmet i London, England, i 2017.

Er Elevon et godt urmærke?

Elevon-ure er mere end bare stilfulde ure, de er lavet til at undergå enorm stress fra tidlige flyvninger. Drevet af japansk quartz-urværk af høj kvalitet, Elevon-ure forbliver tro mod det andet – hvilket gør dem pålidelige til enhver luftforøgelse.

Hvordan indstiller jeg mit Elevon-ur?

1) Træk kronen ud to klik. 2) Drej kronen mod uret, indtil ugedagsindikatoren går frem til en hvilken som helst dag i ugen på det ønskede sprog. 3) Drej kronen med uret, indtil timeviseren foretager en hel rotation i den modsatte retning. 4) Tryk på kronen med to klik.

Hvad laver Elevons?

En elevon har den samme funktion som en elevator og en aileron. Elevoner er bevægelige kontrolflader placeret på vingernes bagkant. Når de arbejder i forening (begge op eller begge ned) fungerer de som elevatorer. … Rumfærgen bruger elevoner til kontrol i luften tæt på Jorden, når den stiger ned fra rummet.

Hvor laves Heritor-ure?

Urene er designet i Amerika, der replikerer traditionelle designs i kvalitetshuse af rustfrit stål.højeste kirurgiske stålkvalitet svarende til hvad der bruges i Schweiz. Læderet til urremmene er hentet i Italien, og urværket fås også på det internationale marked.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.