Hvor bor taylor caniff?

Indholdsfortegnelse:

Hvor bor taylor caniff?
Hvor bor taylor caniff?
Anonim

Taylor Michael Caniff er en amerikansk internetpersonlighed, kendt for sine optrædener på YouTube og videoapplikationen Vine. Caniff optrådte senere i Netflix reality-serien Chasing Cameron.

Hvad skete der med Taylor Caniff?

YouTuber ramlede for transfobisk angreb på Nikita Dragun. Nikita Dragun, også kendt som dragernes mor af sine følgere og tilhængere, blev udsat for slag under bæltet af en YouTuber ved navn Taylor Caniff. Han er ikke længere relevant på portalen, da han stoppede med at skabe til YouTube for omkring tre år siden.

Hvordan blev Taylor Caniff berømt?

Karriere. Caniff lancerede en YouTube-kanal i september 2012. Han udsendte seks sekunders klip af pranks, komediesketches og videoer om sit liv på Vine i 2013. … Samme år medvirkede Caniff i Netflix reality-serie Chasing Cameron om turnéen.

Hvorfor blev Taylor Caniff aflyst?

Taylor Caniff måtte stå over for en ret uheldig situation den sidste weekend. Den sociale mediestjerne meddelte, at hans planlagte show i London til hans turné. den 28. maj ville blive aflyst på grund af en "uforudset omstændighed", der endte med, at han tog en tur på hospitalet i stedet for.

Hvornår var Magcon en ting?

Magcon blev først grundlagt i september 2013 af en iværksætter ved navn Bart Bordelon. Bordelon fik ideen fra Aaron Carpenter, en internetpersonlighed,der sagde, at han skulle i indkøbscenteret for at møde nogle af sine Instagram-følgere.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?
Læs mere

Hvem forklarer den fotoelektriske effekt først?

Dette blev kendt som den fotoelektriske effekt, og det ville blive forstået i 1905 af en ung videnskabsmand ved navn Albert Einstein. Einsteins fascination af videnskab begyndte, da han var 4 eller 5, og første gang så et magnetisk kompas. Hvem demonstrerede fotoelektrisk effekt eksperimentelt først?

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?
Læs mere

Er sådanne patienter, der aldrig kommer tilbage til?

Patienten i hjernedød annonce har ingen selvbevidsthed. Sådanne patienter kommer aldrig tilbage til det normale liv. De betragtes som levende eller ikke-levende. Er patienter, der ligger i koma, levende eller ikke-levende? En komapatient er fysisk levende, men soci alt, adfærdsmæssigt og ment alt død.

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?
Læs mere

Hvilket amt ligger Gowanda ny i?

Gowanda er en landsby i det vestlige New York, USA. Det ligger dels i Erie County og dels i Cattaraugus County. Befolkningen var 2.709 ved folketællingen i 2010. Navnet er afledt af et lok alt Seneca-sprog udtryk, der betyder "næsten omgivet af bakker"