Bruger chipotle iodiseret s alt?

Indholdsfortegnelse:

Bruger chipotle iodiseret s alt?
Bruger chipotle iodiseret s alt?
Anonim

Chipotle på Twitter: @Mlocks571 Vi har bekræftet, at vores s alt ikke er iodiseret.

Hvilken slags s alt bruger Chipotle?

Vi bruger kosher s alt til at krydre den mad, vi tilbereder i vores restauranter fra bunden, som vores guac, koriander-lime-ris og frisk tomatsalsa, og til at krydre maden tilberedt i vores centrale køkkener, inklusive vores Barbacoa, Sofritas og sorte bønner.

Bruger restauranter iodiseret s alt?

"Overraskende nok var det eneste sted, der brugte iodiseret s alt til madlavning, Burger King," rapporterede Dr. Lee. Kun 2 amerikanske McDonald's-restauranter rapporterede at bruge iodiseret s alt til madlavning. Dens brug varierede på Taco Bell, Kentucky Fried Chicken og Panda Express.

Bruger Starbucks iodiseret s alt?

Din virksomhed bruger ikke-jodiseret s alt i dine produkter og er en mulighed for skjoldbruskkirtelkræftpatienter på en diæt med lavt jodindhold. Mange mennesker på lav jod-diæt nyder at vide, at de kan tage til Starbucks med deres venner for at nyde en bagel og en kaffe/te.

Er Chipotle s alt?

Det er ikke let at spise lavt natriumindhold på Chipotle, men at undgå s alty fyld, toppings og salatdressing er dit bedste bud. Disse tacos kan være almindelige, men de er en af de laveste natriummuligheder, der findes (ved 385 milligram i alt).

Anbefalede: