Er sasuke rinnegan stærkere end madaras?

Indholdsfortegnelse:

Er sasuke rinnegan stærkere end madaras?
Er sasuke rinnegan stærkere end madaras?
Anonim

Sasukes Rinnegan er stærkere end Madaras.

Hvilken Rinnegan er den stærkeste?

1 Hagoromo Otsutsuki Selv efter at have fordelt sin egen magt mellem Naruto og Sasuke, havde Hagoromo nok chakra til at tilkalde den døde Kage fra de rene lande og bryde Edo Tensei. Uden tvivl er han den stærkeste Rinnegan-bruger i hele showet. Kaguya er stærkere end Hagoromo.

Er Sasukes Rinnegan bedre end Madaras?

Sasukes Rinnegan er stærkere end Madaras. Tomoe-mønsteret indikerer, hvad jeg gætter på er en utrolig mængde af salviechakra, som Sasuke kan samle takket være Hagoromos buff.

Hvorfor er Sasukes Rinnegan anderledes?

Sasukes Rinnegan er forskellig fra den normale Rinnegan ved, at den indeholder tre tomoe på sine to inderste cirkler for at få i alt seks. … På grund af dette udviklede hans allerede vækkede Evige Mangekyou Sharingan sig til en Rinnegan og beholdt alle sine originale evner sammen med de nye.

Hvem er stærkest Madara eller Sasuke?

Sasuke Uchiha er den stærkeste kendte Uchiha, der nogensinde har eksisteret i Naruto, hvilket gør ham stærkere end Madara. … Selvom nogle fans mener, at Madara er den stærkeste kendte Uchiha, er det ikke andet end en misforståelse, og Sasuke er bestemt stærkere end ham.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.