Hvornår skal man tage fuchsiastiklinger?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår skal man tage fuchsiastiklinger?
Hvornår skal man tage fuchsiastiklinger?
Anonim

April og maj er de perfekte måneder til at tage fuchsiastiklinger, og når de først har rodfæstet og er transplanteret, vil de give en farverig blomstring i juni. Hvis du ville forlade den lidt senere på sæsonen, vil fuchsiastiklinger rode fra april til august.

Kan du tage fuchsiastiklinger om efteråret?

Fuchsiastiklinger kan tages når som helst fra forår til efterår, hvor foråret er det mest ideelle tidspunkt. Klip eller knib en ung voksende spids ud, ca. 2 til 4 tommer (5-10 cm.) i længden, lige over det andet eller tredje par blade.

Hvordan tager jeg fuchsiastiklinger UK?

  1. Vælg sunde stilke og fjern en 7 cm lang sektion fra hver med en skarp kniv. …
  2. Fjern de nederste blade og sideskud, og klip derefter rent under bladsamlingen. …
  3. Fyld en lille plastikpotte med frø- og stiklingskompost eller multifunktionskompost med ekstra gartneri.

Skærer du ned på fuchsia om vinteren?

Hårdføre fuchsiaer, der efterlades udenfor i haven, er bedst at stå urørt, indtil vinteren er ovre. At efterlade den gamle topvækst på plads gennem de koldeste måneder vil hjælpe med at beskytte plantens krone. … Fuchsiaer dyrket som hække bør klippes tilbage til et par knopper i det tidlige forår for at give en jævn form.

Kan du tage stiklinger når som helst på året?

At tage stiklinger er en fantastisk måde at formere nye planter på. Du kan tage stiklinger når som helsttid på året på en række forskellige måder, men den nemmeste (og mest succesrige) metode er ved at tage stiklinger af planters stængler om sommeren. … Andre stiklinger at prøve omfatter rodstiklinger, basalstiklinger, bladstiklinger og hårdttræsstiklinger.

Anbefalede: