Kan du svømme i scofield reservoir?

Indholdsfortegnelse:

Kan du svømme i scofield reservoir?
Kan du svømme i scofield reservoir?
Anonim

Parkens hovedattraktion er det 2.815 hektar store Scofield Reservoir. Om sommeren vil du se masser af folk, der er ude at sejle og svømme, men søen er bedst kendt for sit fiskeri.

Har Scofield Reservoir en strand?

Scofield State Park

Der er mange sandstrande omkring reservoiret, så du kan tage en gruppe med og bruge en strand som din hjemmebase til picnic og jetfly stå på ski. … Scofield er berømt for fantastisk fiskeri. Reservoiret og de nærliggende vandløb er hjemsted for mange ørredarter. Der er et gebyr for at komme ind i parken om sommeren.

Er Scofield åben?

Status: Åbent året rundt.

Hvor tyk er isen på Scofield Reservoir?

I denne video bruger jeg dagen på at isfiske Scofield Reservoir. Isen var 4 ½ til 5 tommer tyk på det sted, hvor jeg fiskede. Ikke mange lystfiskere vovede sig for langt fra kysten på denne tur.

Er Scofield frosset?

Efterårsfiskeri kan også være meget godt. Fiskeriet kan gå lidt langsommere om sommeren sammenlignet med foråret og efteråret, men action forbliver ofte godt gennem den varme årstid. Scofield er norm alt vores første store vand, der fryser, og det tilbyder ofte sikkert isfiskeri inden Thanksgiving Day.

Anbefalede:

Interessante artikler
Ved at afdække finansiel risiko kan en virksomhed?
Læs mere

Ved at afdække finansiel risiko kan en virksomhed?

Ved at afdække finansiel risiko kan en virksomhed: få tid til at tilpasse sig ændrede markedsforhold. Hvad er hedging i finans? Afdækning mod investeringsrisiko betyder strategisk brug af finansielle instrumenter eller markedsstrategier for at udligne risikoen for eventuelle ugunstige prisbevægelser.

Går reformationstoppe små?
Læs mere

Går reformationstoppe små?

Samlet set vil jeg sige, at reformationskjoler og -underdele er små, men toppe passer til størrelsen. Derudover vil jeg sige, at deres størrelse er ret konsekvent inden for deres brand. Jeg ved, at mærker som Topshop også kører småt, men det er hit eller misset, hvilke produkter der rent faktisk kører små, normale eller store.

Kan Luffy slå zoro?
Læs mere

Kan Luffy slå zoro?

Luffy er kaptajnen for Straw Hat Pirates og det stærkeste medlem af Worst Generation efter Yonko Blackbeard. … Selvom Zoro bestemt er stærk nok til at tage imod Luffy i en kamp, vil det ikke ende godt for ham. Med hensyn til både observation og bevæbning Haki er Luffy overlegen i forhold til Zoro.