Nåede robert macintyre snittet?

Indholdsfortegnelse:

Nåede robert macintyre snittet?
Nåede robert macintyre snittet?
Anonim

den skotske golfspiller Bob MacIntyre er blevet bekræftet i cuttet ved The Open på Royal St George's . Den 24-årige fra Oban sænkede en syv-fods birdie for at sikre sin plads som den eneste skotske kandidat i det store mesterskab i det store mesterskab. Mændenes store mesterskaber i golf, også kendt blot som de store, er de fire mest prestigefyldte begivenheder i professionelle golf. Konkurrencerne er Masters Tournament, U. S. Open, The Open Championship og PGA Championship, der konkurreres årligt. https://en.wikipedia.org › wiki › List_of_men's_major_champi…

Liste over mænds store mesterskaber, der vinder golfspillere - Wikipedia

Hvor afsluttede Robert MacIntyre det åbne?

I juli 2019 fik MacIntyre sin Open Championship-debut på Royal Portrush, og sluttede uafgjort til sixth.

Hvor meget tjener Robert MacIntyre i år?

Robert MacIntyre blev professionel i 2019 og har spillet i 1 år og er født i SCO. I 2021 tjente Robert MacIntyre $1, 034, 829 indtil videre. Robert MacIntyres bedste år var 2020-21, hvor han tjente $1.034.829.

Hvem vandt Open 2021?

Collin Morikawa Vinder British Open ved Royal St. George's for anden major-titel. Morikawa, 24, skød en bogey-fri 66 i sidste runde for at vælte forbi Louis Oosthuizen og afslutte denne mærkelige 'Super Season' med bogstøtte store titler. Binge er slut.

Hvor meget erJordan Spieth værd?

Jordan Spieth nettoværdi: $41M.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad bruges kul til?
Læs mere

Hvad bruges kul til?

Kul bruges primært i USA til at generere elektricitet. Faktisk afbrændes det i kraftværker for at producere mere end halvdelen af den elektricitet, vi bruger. Et komfur bruger omkring et halvt ton kul om året. En vandvarmer bruger omkring to tons kul om året.

Hvad gør habu sake ved dig?
Læs mere

Hvad gør habu sake ved dig?

En habu-slange er i stand til at parre sig i så længe som 26 timer, hvilket får nogle til at tro, at en drink habushu kan hjælpe seksuel dysfunktion hos mænd. Der er tre arter af Habus fundet på Okinawa. Den ene er stigningen i udholdenhed og fysisk energi.

Skal du lytte til stjernetegnskompatibilitet?
Læs mere

Skal du lytte til stjernetegnskompatibilitet?

“Zodiac-kompatibilitet kan hjælpe dig med at finde nogle lignende træk hos din partner, men det er ikke det eneste, der kan gøre et forhold vellykket. Det kræver engagement, dedikation og kærlighed fra begge partnere, hvilket ikke kan bestemmes af dit stjernetegn.