Er engelsk major med stort bogstav?

Indholdsfortegnelse:

Er engelsk major med stort bogstav?
Er engelsk major med stort bogstav?
Anonim

Alle store bogstaver undtagen dem, der indeholder egennavne. (Hans hovedfag er engelsk; hendes hovedfag er ingeniør. Sue har hovedfag i asiatiske studier.) Generelle fag er små (algebra, kemi), men navnene på specifikke kurser er skrevet med stort (Algebra I, Introduction to Sociology).

Bruger du hovedbog i biologi?

Gradnavne fra egennavne skrives med store bogstaver

"Engelsk" skrives med stort, fordi det er afledt af et egennavn ("England"), og biologi er med små bogstaver, fordi det ikke er afledtfra et egennavn.

Bruger du engelsk kunst?

Gør navnene på historiske begivenheder, perioder og dokumenter med store bogstaver. … Sæt navnene på særlige begivenheder, priser og grader med store bogstaver. Spring Soiree, Academy Award, Language Arts Award, Bachelor of Science (ikke bachelorgrad, som kunne være en hvilken som helst grad på det niveau) Sæt navnene på planeter og universelle kroppe med store bogstaver.

Bruger du studieretninger med store bogstaver?

Indsæt ikke navne på skole- eller universitetsstudier, studieretninger, hovedfag, bifag, læseplaner eller valgmuligheder, medmindre de indeholder egennavne, når der ikke henvises til noget specifikt kursus. Han studerer geologi. Hun er uddannet ingeniør. Institut for Engelsk tilbyder en specialisering i kreativ skrivning.

Bruger du bachelorgraden med stort i en sætning?

Akademiske grader skrives kun med store bogstaver, nårdet fulde navn på graden bruges, såsom Bachelor of Arts eller Master of Science. Generelle referencer, såsom bachelor-, master- eller doktorgrad, er ikke med store bogstaver.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad betyder ordet askest?
Læs mere

Hvad betyder ordet askest?

(ˈæʃɪ) adjektivOrdformer: ashier eller ashiest. af en bleg grålig farve; askegrå. bestående af, dækket af eller ligner aske. Hvad er meningen med Ashiest? Definition af 'ashiest' 1. af en bleg grålig farve; askegrå. 2. bestående af, dækket af eller ligner aske.

Bruger sejlere kronometer?
Læs mere

Bruger sejlere kronometer?

Mens elektroniske GPS-systemer for det meste har erstattet marinekronometeret marinekronometer Marinekronometre er de mest nøjagtige bærbare mekaniske ure, der nogensinde er lavet, og opnår en præcision på omkring 0,1 sekund pr. dag eller mindre end et minut pr.

Er komposterede blade sure?
Læs mere

Er komposterede blade sure?

Når komposten er færdig og klar til brug, har den en pH på mellem 6-8. Efterhånden som den henfalder, ændres kompostens pH-værdi, hvilket betyder, at området på ethvert tidspunkt i processen vil variere. De fleste planter trives i en neutral pH på omkring 7, men nogle kan lide det mere surt eller basisk.