Blev ursa tvunget til at gifte sig med ozai?

Indholdsfortegnelse:

Blev ursa tvunget til at gifte sig med ozai?
Blev ursa tvunget til at gifte sig med ozai?
Anonim

Ozai blev arrangeret til at blive gift med Ursa efter ønske fra Azulon Azulon Azulon var herskeren af Ildnationen i størstedelen af Hundredårskrigen, og regerede som Ildherre fra 20 AG indtil hans attentat i 95 AG. Han var søn af Ildherren Sozin og Ildherren før Ozai. https://avatar.fandom.com › wiki › Azulon

Fire Lord Azulon - Avatar Wiki - Fandom

, for at opfylde en profeti om, at en forening mellem dem ville resultere i en stærk og kraftfuld blodlinje. Men for at Ursa kunne gifte sig med Fire Nation-prinsen, måtte hun slå op med Ikem, et forhold hun aldrig kom over.

Hvor gammel var Ursa, da hun giftede sig med Ozai?

Noter. ↑ Ifølge skitsebogsnotater fra The Search (Omnibus-udgaven) var Ursa enogtyve, da hun og Ozai blev gift, samme år som Azulon var femogfirs, hvilket ville placere datoen for brylluppet på 85 AG.

Dræbte Ursa Azulon?

Men efter at have beordret Ozai til at dræbe Zuko på grund af førstnævntes forsøg på at tilrane sig Irohs førstefødselsret, blev Azulon selv myrdet, efter at hans datter-svigerinde, prinsesse Ursa, lavede en handle med Ozai og forsynede sidstnævnte med et giftigt stof, som blev brugt til at afslutte Azulons liv.

Hvad gjorde Ozai ved sin kone?

Selv om han anså Zuko for at være bevis på hendes forræderiske handling, sagde han, at han ikke ville dræbe drengen, idet han udråbte sig selv til at være barmhjertig. Han havde dog glæde afinformerede sin kone om, at han havde sendt en lejemorder efter Ikem, og at han havde haft succes, hvilket knuste hendes hjerte.

Elskede Ursa virkelig Azula?

Azula gik amok, fordi hun troede, at frygt var stærkere end kærlighed. … Hun forsøgte at korrigere adfærden i små, forgæves forsøg og viste aldrig Azula, at hun faktisk elskede hende; hun ville sige bemærkninger som, "hvad er der g alt med det barn?" Vi så Ursa have kærlige samtaler med Zuko, men aldrig Azula.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.