For en rutsjebanetur?

Indholdsfortegnelse:

For en rutsjebanetur?
For en rutsjebanetur?
Anonim

Hvis du beskriver en oplevelse som en rutsjebanetur, mener du, at dele af den var meget god, og dele af den var meget dårlige. Den sidste uge var en følelsesladet rutsjebanetur for disse mennesker. …

Hvad er meningen med en rutsjebanetur?

: en tur i en forlystelsespark, der er som et lille, åbent tog med spor, der er højt fra jorden, og som har skarpe kurver og stejle bakker.: en situation eller oplevelse, der involverer pludselige og ekstreme ændringer.

Hvad siger de før en rutsjebanetur?

Hvis du nogensinde har kørt en rutsjebane i en forlystelsespark eller lokal messe, burde ordene "bliv siddende og hold dine arme og ben inde i køretøjet," være velkendte til dig. Faktisk har du sikkert hørt det før hver tur, du har taget.

Hvordan bruger du rutsjebane i en sætning?

forhøjet jernbane i en forlystelsespark (norm alt med skarpe kurver og stejle stigninger)

  1. Det er vores tur på rutschebanen.
  2. Det er fantastisk at tage på rutschebanen fem gange og ikke være syg.
  3. Livet er en rutschebane, du har dine op- og nedture, medmindre du falder af.
  4. Livet er en rutschebane.

Hvordan er det at køre i en rutsjebane?

Det føles som om du er på toppen af verden med vinden susende gennem dit hår, blodet pumpende gennem dine årer og et skrigflygte fra dybet af din sjæl! Et skrig af begejstring, opstemthed, frygt og ren himmel”.

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.