Var Sansa forelsket i Theon?

Indholdsfortegnelse:

Var Sansa forelsket i Theon?
Var Sansa forelsket i Theon?
Anonim

Som vi ved, har både Sansa og Theon været igennem det. … Men da Theon og Sansa sidst så hinanden, var førstnævnte stadig stort set Reek. Han havde ikke helt rystet sin hjernevask og var dybt traumatiseret. Han og Sansa har måske meget kærlighed til hinanden, men de er ikke forelskede.

Hvem er Sansa forelsket i?

Sansa udvikler et forelsket i den vellidte og smukke ridder Loras Tyrell i sæson 3. Olenna og Margaery planlægger at gifte Sansa med Loras og udvide deres magt over Norden. Tywin sætter en stopper for dette ved at gifte Sansa med Tyrion og forlove Loras til Cersei.

Hvad er forholdet mellem Theon og Sansa?

Sansa Stark og Theon Greyjoy var barndomsvenner De to er opvokset sammen som venner og praktisk t alt søskende. Han er blevet taget godt hånd om af Starks og opvokset sammen med Winterfell-arvingen: Rob. Derfor er det særligt hjerteskærende i sæson 2, når Theon forråder Stark-familien.

Er Sansa forelsket i Jon?

Det er ham, han er sammen med i øjeblikket. Men det er ikke så tosset at tro, at - hvis Sansa i virkeligheden er forelsket i Jon - at de måske ender sammen. … Dette omarrangerer Jons forhold. Jon er Sansas fætter (da hans mor var Lyanna Stark, søster til Ned) ikke hendes halvbror.

Hvad skete der mellem Sansa og Theon?

Sidste gang de så hinanden, havde Theon lige overvundetstore traume ved at være "Reek" for at få Sansa i sikkerhed for Brienne. … Han tvinger Theon til at give Sansa væk i ægteskab med ham, da han dybest set er hendes bror, og så voldtager han Sansa foran ham.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvad er sencha-tema?
Læs mere

Hvad er sencha-tema?

Sencha Themer giver dig mulighed for at style Ext JS-, ExtAngular- og ExtReact-apps og få dem til at se godt ud. Du kan oprette brugerdefinerede temaer ved hjælp af grafiske værktøjer – uden at skrive kode. Themer giver dig adgang til komponenter og inspektionsværktøjer til at indstille finkornede stilarter og generere temapakker med dynamiske stylesheets.

Er quincy market og faneuil hall det samme?
Læs mere

Er quincy market og faneuil hall det samme?

Faneuil Hall Marketplace - også kaldet Quincy Market - tilbyder 100+ butikker, håndværksvogne, restauranter og pubber lige ved Bostons berømte Freedom Trail. … Faneuil Marketplace omfatter fire historiske bygninger. Hvad hedder Faneuil Hall?

Er gnu et godt snowboardmærke?
Læs mere

Er gnu et godt snowboardmærke?

Gnu – GNU Snowboards er nogle af de mest uhyrlige snowboards på markedet. … GNU har hovedkontor i staten Washington siden 1977 og laver ekstremt progressive bestyrelser, samtidig med at det er en af de mest miljøbeskyttende virksomheder i branchen.