Ved betyder opnå?

Indholdsfortegnelse:

Ved betyder opnå?
Ved betyder opnå?
Anonim

at komme i besiddelse af; få, erhverve eller anskaffe, som gennem en indsats eller ved en anmodning: at opnå tilladelse; at opnå en bedre indkomst. Forældet. at opnå eller nå.

Hvad betyder opnå ved læsning?

Obtain betyder at få noget, der ikke er så nemt at få fat i såsom viden, rettigheder eller en stor sum penge.

Hvordan bruger du få?

Brugt sammen med navneord:

"Vi fik en dom." "Hun fik en fantastisk uddannelse." "Politiet fik en tilståelse." "Hun fik sin eksamen sidste år."

Får du ikke mening?

Angiver, at en person ikke opfylder kriterierne for en bestemt undersøgelse. … Et svar, der indikerer, at en person overhovedet ikke føler sig begrænset. Ikke identificeret. Fundet er ikke til stede, men værdien 'ingen' kan ikke entydigt fastslås fravær i den aktuelle kontekst.

Hvad betyder svært at opnå?

Foregive at være utilgængelig eller uinteresseret; opføre sig tilbageholdende, især med det modsatte køn. For eksempel ved jeg, at han ikke har nogen aftaler i morgen; han spiller bare svært at få, eller Nicole er meget populær, måske fordi hun spiller svært at få. [

Anbefalede:

Interessante artikler
Er et fransk horn og en mellofon det samme?
Læs mere

Er et fransk horn og en mellofon det samme?

En mellofon har nøjagtig samme lyd som det franske horn, men rørene er snoet anderledes, så det ligner mindre en kæmpe kanelsnurre og mere som en tyk trompet. 99% af bands vil bruge mello frem for fransk horn. Den er lettere at marchere med og holdes meget på samme måde som en trompet.

I chester le street?
Læs mere

I chester le street?

Chester-le-Street, også kendt som Chester, er en købstad og civil sogn nord for floden Wear, England. Det er i distriktet, løjtnancy og historiske palatine af Durham. Byens historie er gammel, optegnelser går tilbage til et romersk bygget fort kaldet Concangis.

Hvornår blev mellofonen bygget?
Læs mere

Hvornår blev mellofonen bygget?

mellofonen fremstillet og brugt fra det sene 19. århundrede gennem begyndelsen af 1950'erne. Hvornår blev mellofonen opfundet? Mellofonen har generelt sin oprindelse i horndesignboomet i det 19. århundrede. Er et fransk horn og en mellofon det samme?