Hvorfor kalder de en overstregning for et k?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor kalder de en overstregning for et k?
Hvorfor kalder de en overstregning for et k?
Anonim

Han havde allerede valgt S til at stå for ofring i en boxscore, så han brugte K til et strikeout, da det er det sidste bogstav i "struck", som var på det tidspunkt den mest populære måde at henvise til, at en batter er ude efter tre slag.

Hvad betyder K'et i baseball?

A strikeout opstår, når en pitcher kaster en hvilken som helst kombination af tre svingende eller seende slag til en slagmand. … I resultatbogen er en strikeout angivet med bogstavet K. Et tredje slag, hvor dejen ikke svinger, er angivet med et baglæns K.

Hvad betyder et rødt K i baseball?

Det tilbagestående K kan ses i boldbaner over hele verden. Det er et symbol for fansene for at minde både pitcheren og batteren om, hvordan mange strikeouts pitcheren har. Den ses ofte hænge i boldbaner, i udebanen med store røde bogstaver.

Har nogen slået alle 27 slag?

Necciai huskes bedst for den unikke bedrift at slå 27 battere ud i en ni-indings kamp, som han opnåede i Class-D Appalachian League den 13. maj 1952 Han er den eneste pitcher nogensinde, der har gjort det i en ni-innings, professionel ligakamp.

Hvad hedder en strike out i baseball?

Et strikeout omtales nogle gange som a "K", fordi det bogstav bruges til at angive et strikeout i baseball-score. Et regulært K indtastes, når en batter bliver kaldt ud efter at have svinget på en tredjestrejke.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.