Har gaz nogensinde elsket charlotte?

Indholdsfortegnelse:

Har gaz nogensinde elsket charlotte?
Har gaz nogensinde elsket charlotte?
Anonim

Charlotte Crosby har afsløret, at Gaz Beadle var den 'værste kæreste nogensinde'. … De tidligere dvergpapegøjer mødtes første gang, da de trådte ind i det berømte Geordie-hus i 2011, men deres 'giftige' forhold endte i katastrofe og hjertesorg, da Charlotte led en graviditet uden for livmoderen.

Var Gaz Lillie utro med Charlotte?

Charlotte Crosby påstår, at tidligere Gaz Beadle var sin nuværende kæreste utro… med hende! … Den 25-årige hævder, at hun lagde eks Gaz Beadle i seng, mens han allerede datede sin nuværende kæreste, Lillie Lexie Gregg. Hun fort alte til The Sun: Intet af dette blev forklaret i programmet, men Gary havde løjet alt om ham og Lillie.

Hvad skete der mellem Gary og Charlotte?

CHARLOTTE Crosby brød sammen i tårer og smækkede eks Gary Beadle fem år efter deres split i en følelsesladet podcast. … Mens Charlotte gennemgik den ødelæggende prøvelse, var Gary væk i Thailand for at filme Ex on the Beach og sov med Jemma Lucy og var involveret i en trekant med andre medspillere.

Var Charlottes ektopiske gravid med Gaz?

Charlotte Crosby har åbnet op om sit brud med Gaz Beadle og indrømmet, at hun ikke har tilgivet ham. Den 30-årige Geordie Shore-stjerne led en graviditet uden for livmoderen, mens hendes tidligere medstjerne og eks Gaz var væk og filmede Ex On The Beach i 2016.

Er Charlotte i Henry-fare gravid?

' Charlotte meddelte, at hun er detgravid med sit første barn med sin partner gennem fire år, Matthew, i mandags.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.