Er prioriteter et adjektiv?

Indholdsfortegnelse:

Er prioriteter et adjektiv?
Er prioriteter et adjektiv?
Anonim

Priority er et adjektiv, ikke et substantiv.

Kan prioritet bruges som et adjektiv?

Prioritet kan være et substantiv eller et adjektiv.

Er Priority et navneord?

navneord, flertalsprioriteter for 2-4. tilstanden eller kvaliteten af at være tidligere i tid, forekomst osv. retten til at gå forud for andre i rækkefølge, rang, privilegium osv.; forrang.

Er prioritering et navneord eller adjektiv?

verb (brugt med objekt), prioriteret, prioriteret. at arrangere eller gøre i prioriteret rækkefølge: lære at prioritere vores opgaver.

Er Priority et adverbium?

Jeg har søgt efter et adverbium af "prioritet, prioritize", men har ikke fundet det endnu. I stedet har jeg fundet ordet "fortrinsvis", som er et adverbium af "præference, foretrækker". Så vidt jeg har konsulteret mine ordbøger, er "prioritering, prioritering" og "præference, foretrækker" lidt forskellige i betydningen.

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvor bruger vi datagram?
Læs mere

Hvor bruger vi datagram?

User Datagram Protocol-funktioner For eksempel: Den tillader, at pakker droppes og modtages i en anden rækkefølge, end de blev transmitteret, hvilket gør den velegnet til re altidsapplikationer, hvor latens kan være et problem. Den kan bruges til transaktionsbaserede protokoller, såsom DNS eller Network Time Protocol (NTP).

Køler kørende ovnblæser huset?
Læs mere

Køler kørende ovnblæser huset?

I kølesæsonen kan kørsel af ovnventilatoren hjælpe med at sænke fugtigheden i dit hjem ved at føre luft gennem dit klimaanlægs fordamper mere konsekvent, hvilket gør det muligt for systemet at trække endnu mere fugt ud over tid. Køler husets blæser huset?

Er fantastiske udyr en bogserie?
Læs mere

Er fantastiske udyr en bogserie?

Fantastic Beasts er en serie film inspireret af bogen, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det var oprindeligt troet, at der kun ville være tre film i serien. Den 14. oktober 2016 annoncerede J. K. Rowling, at der faktisk vil være fem film i serien.