Hvorfor kalder de det barbershop-kvartet?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor kalder de det barbershop-kvartet?
Hvorfor kalder de det barbershop-kvartet?
Anonim

Selv om barbershop-kvartetsang er forbundet med USA, er dens oprindelse (i det 19. århundrede) uklar: den kan stamme fra en æra, hvor amerikanske barbershops dannede sociale og musikalske centre for mænd, eller den kan referere tilbage til det britiske udtryk "barber's music", der betegner en ekstemporiseret optræden af …

Hvad gør en barbershop-kvartet?

En barbershop-kvartet er en gruppe på fire sangere, der synger musik i barbershop-stilen, kendetegnet ved firestemmig harmoni uden instrumental akkompagnement eller a cappella. … Barbershop-musik er karakteriseret ved tæt harmoni - de øverste tre stemmer forbliver generelt inden for en oktav fra hinanden.

Hvornår blev barbershop-kvartetten opfundet?

Andre forskere hævder, at nutidens barbershop-musik er en opfundet tradition relateret til adskillige musikalske indslag, der var populære omkring 1900, inklusive kvartetsang og brugen af barbershop-akkorden, men som effektivt skabte i 1940'ernei rækken af Barbershop Harmony Society, mens de skabte et system med …

Hvorfor kaldes det en frisørbutik?

En barbershop er et af de steder, hvor folk tager hen for at få klippet deres hår. … I 1500-tallet blev en barbershop kaldt et "barberi" fra latin barba eller "skæg". En "barbershop-kvartet" er en harmoniserende sanggruppe på fire personer.

Hvad var den første barbershopkvartet?

Barbershop-musikstilen forbindes først med sort sydlige kvartetter. Hver barbershop havde faktisk sin egen kvartet. Den første skriftlige brug af ordet frisørsalon, som en henvisning til harmoniseringen, kom i stand i 1910 sammen med udgivelsen af sangen "Play That Barbershop Chord".

Anbefalede:

Interessante artikler
Hvilken sport bruger du en plastron?
Læs mere

Hvilken sport bruger du en plastron?

'Plastronen', også kendt som underarmsbeskyttelse, er obligatorisk for fægtere at bære under en fægtekamp. Spidsen af bladet er den eneste del af våbnet, der gør det muligt for fægteren at score point i folie- og epee-hegn. Hvorfor er PPE vigtigt i sport?

Hvornår er sani matram?
Læs mere

Hvornår er sani matram?

Ifølge hinduistisk astrologi henviser Sani Peyarchi til den tid, hvor Lord Sani går fra et hus til et andet i vores fødselshoroskop. Sani Peyarchi forekommer kun hvert tredje år én gang og vil flytte fra Thanasu Rasi til Makaram Rasi den 24.

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?
Læs mere

Vil jeg med vin og varsail så overbevise?

Når Duncan sover, /Hvortil snarere skal hans dags hårde rejse/Lydligt invitere ham, vil hans to kammerherrer med vin og sejl så overbevise/Det minde, hjernens vogter, /Skal være en damp, og modtagelse af fornuft/A limebeck alene" (I. 7.